Συγκλονίζει η μάνα του τραγουδιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος: Ζητά να βρεθούν οι δολοφόνοι του

«Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς και να είσαι πάλι μέσα στην ίδια κόλαση;»

Το δικό της γολγοθά ανεβαίνει εδώ και σχεδόν 10 μήνες, η μητέρα του 20χρονου τραγουδιστή που βρέθηκε κρεμασμένος από το κλιματιστικό, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην Καλλιθέα.

Η μητέρα του Ραφαήλ Μιχαήλ Μαλλέα ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη την ημέρα των γενεθλίων μου, 28 Νοεμβρίου και μου είπαν στεγνά πως το παιδί νου βρέθηκε απαγχονισμένο. Πέταξα το τηλέφωνο… ήμουν σε κατάσταση πανικού και άρχισα να φωνάζω. Τότε ο άλλος μου γιος μου είπε να ηρεμήσω γιατί σίγουρα επρόκειτο για φάρσα».

Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Πήρα τον Ραφαήλ τηλέφωνο ελπίζοντας πως θα απαντήσει και ότι το τηλεφώνημα ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Στο τηλέφωνο απάντησε ένας αρχιφύλακας του Α.Τ. Καλλιθέας και μου είπε πως το παιδί μου βρέθηκε απαγχονισμένο. Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους, δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μίας μάνας».

Πηγαίνοντας στο Αστυνομικό Τμήμα τους είπαν πως τους ειδοποίησαν οι γείτονες, οι οποίοι δεν πίστευαν και αυτοί τι είχε συμβεί, αφού θεώρησαν πως πρόκειται για πλάκα του 20χρονου.

«Οι άνδρες της Αστυνομίας πήγαν στο διαμέρισμα του παιδιού μου, αλλά δυστυχώς δεν κάλεσαν τον ιατροδικαστή, ώστε να εξετάσει το πτώμα…Έγιναν φρικτές παραλείψεις, έγιναν φρικτά λάθη. Δυστυχώς, δεν ειδοποιήθηκε ούτε το εγκληματολογικό, ούτε κανείς. Το μόνο που έκαναν ήταν να ειδοποιήσουν το γραφείο τελετών», σημείωσε η χαροκαμένη μάνα.

Η κ. Θεοχαρίδη έχει μέσα της αναπάντητα ερωτήματα: «Τα πόδια του παιδιού μου ακουμπούσαν στο πάτωμα, πώς γίνεται να κρεμάστηκε;»

Η ίδια τόνισε πως δεν πίστεψε λεπτό πως το παιδί της αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Ήξερα πάρα πολύ καλά το παιδί μου. Δεν είχε κανένα λόγο για να αυτοκτονήσει ο Ραφαήλ και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι μάνα… Έχω στοιχεία που συνέλεξα στη συνέχεια, αλλά υπάρχουν και πράγματα που φωνάζουν από την αρχή πως το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε. Έκανα έρευνα, πήγαινα πόρτα πόρτα και συγκέντρωνα στοιχεία».

«Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς και να είσαι πάλ�� μέσα στην ίδια κόλαση; Να ξέρεις ότι το παιδί σου έχει φύγει και να μιλάς στις φωτογραφίες;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας είπε με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που ζητάω είναι να δικαιωθώ. Ζητάω να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Δεν αντέχω να ξέρω πως το παιδί μου έχει φύγει και δεν έχει ησυχάσει η ψυχή του».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:


Μόνο στο star.gr: Κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε 20χρονος Έλληνας τραγουδιστής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top