Μπλεξίματα για τον Τζιμ Κάρεϊ- Του έκαναν μήνυση για την αυτοκτονία της φίλης του

Πίσω από όλο αυτό βρίσκεται ο εν διαστάσει σύζυγος της Γουάιτ

 Μπλεξίματα για τον Τζιμ Κάρεϊ- Του έκαναν μήνυση για την αυτοκτονία της φίλης του
Νέος πονοκέφαλος για τον Τζιμ Κάρεϊ έναν χρόνο μετά την αυτοκτονία της πρώην αγαπημένης του, Καθριόνα Γουάιτ.
060716190426_6013.jpg

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Γουάιτ κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου κωμικού.

Ειδικότερα, ο Μαρκ Μπάρτον κατηγόρησε τον Κάρεϊ πως χρησιμοποίησε «τον τεράστιο πλούτο του και τη φήμη του» ώστε να προμηθεύσει με παράνομα φάρμακα την Καθριόνα Γουάιτ, τα οποία εν τέλει οδήγησαν στον θάνατό της. Ακόμα, ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης make up artist υποστήριξε πως ο σταρ του Χόλιγουντ προμήθευσε τα μοιραία φάρμακα, ενώ γνώριζε την εύθραυστη κατάσταση της Γουάιτ λόγω της κατάθλιψης που την βασάνιζε, αλλά και εξαιτίας της απόπειρας α��τοκτονίας που είχε επιχειρήσει στο παρελθόν.
060716190426_6918.jpg

Συγκεκριμένα στη μήνυση αναφέρει τα εξής: «Μετά τον θάνατό της, ο κύριος Κάρεϊ έλαβε τα μέτρα του ώστε να καλύψει και να περιπλέξει τις πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη και την ενοχή του στον τραγικό θάνατο της κυρίας Γουάιτ».


060716190425_5093.jpg

Ο διάσημος ηθοποιός δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και σχολίασε την κίνηση του Μπάρτον: «Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να καθίσω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να το τελειώσει το θέμα, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ορθώσεις το ανάστημά σου και να υπερασπιστείς την τιμή σου ενάντια στην κακία του κόσμου. Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη προσπάθεια να εκμεταλλευτούν εμένα ή την γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Κατ γεννήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος δεν μπορούσε να το ελέγξει κανένας. Πραγματικά ελπίζω κάποια μέρα σύντομα οι άνθρωποι να σταματήσουν να προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό και να την αφήσουν να αναπαυθεί εν ειρήνη».
060716190428_8759.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top