Της ανατροπής: Μυθομανής η καλλονή που παγίδεψε τον Κρις Μπράουν!

Οι καταθέσεις που «καίνε» την «Μις Καλιφόρνια» και βγάζουν λάδι τον ράπερ/Πρώτη ανάρτηση: 02/09/2016 00:45

Της ανατροπής: Μυθομανής η καλλονή που παγίδεψε τον Κρις Μπράουν!

​Ιστορικό… μυθομανίας φέρεται πως έχει η ξανθιά καλλονή που κατηγόρησε τον Κρις Μπράουν ότι την απείλησε με όπλο μέσα στο σπίτι του.

cal2.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η Μπέιλι Κουράν, κατήγγειλε τηλεφωνικά την επίθεση, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα και οι αστυνομικοί να εισβάλλουν στο σπίτι του, συλλαμβάνοντας τον 27χρονο ράπερ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

(Η στιγμή της σύλληψης του Κρις Μπράουν)

310816191637_7282.jpg

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ:

Την ώρα λοιπόν που ο Μπράουν αναγκάστηκε να πληρώσει εγγύηση 22.000 ευρώ ώστε να αποφυλακιστεί, με το δικαστήριο να μην του απαγγέλλει κατηγορίες, νέες καταθέσεις αναφέρουν πως η «Μις Καλιφόρνια 2016» έχει ιστορικό μυθομανίας και ότι κατά το παρελθόν είχε ξαναφτιάξει ολόκληρες ιστορίες με άντρες που απείλησαν τη ζωή της.

chris.jpg
Σύμφωνα με μαρτυρία παλαιότερου συγκατοίκου της, η Μπέιλι Κουράν το 2013 είχε κατηγορήσει τον συγκάτοικο της, ότι απειλούσε τη σωματική της ακεραιότητα, ότι είχε προσλάβει ακόμη και εκτελεστή για να την σκοτώσει με αποτέλεσμα όλα αυτά να γίνουν αιτία να εκδοθεί ακόμη και περιοριστική εντολή εναντίον του ίδιου και της κοπέλας του.

cal1.jpg
Τελικά όμως απεδείχθη πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, καθώς έπειτα από αγωγή και μήνυση του πρώην συγκατοίκου της, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, με τις καταθέσεις να αποκαλύπτουν ότι η «Μις Καλιφόρνια» ��ίχε επιτεθεί πρώτη στη σύντροφο του συγκατοίκου της με αποτέλεσμα εκείνος να μπει στη μέση για να εμποδίσει τα χειρότερα.

cal3.jpg
Χαρακτηριστικό είναι, ότι τότε η Μπέιλι δεν εμφανίστηκε ποτέ στα δικαστήρια ώστε να υποστηρίξει την θέση της, κάτι που ενισχύει ακόμα το επιχείρημα υπέρ του Κρις Μπράουν, ότι δηλαδή η ξανθιά καλλονή τον «παγίδεψε», στήνοντας μια ιστορία… από το πουθενά, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο παρελθόν.

310816191638_8437.jpg
cal5.jpg
cal4.jpg
cal6.jpg
cal7.jpg
chris2.jpg
cal8.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top