Ο άγνωστος γιος του Μπάρκουλη: Γιατί τον είδε μόνο μία φορά και έλειπε από την κηδεία!

Τι έγραψε για το θάνατο του ηθοποιού ο 40χρονος

Ο άγνωστος γιος του Μπάρκουλη: Γιατί τον είδε μόνο μία φορά και έλειπε από την κηδεία!

«Το να μην έχεις πατέρα είναι σκληρό. Αλλά το να τον χάσεις είναι ακόμα πιο σκληρό»… Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε τον Ανδρέα Μπάρκουλη ο μεγαλύτερος γιος του, ο οποίος είδε τον διάσημο ζεν πρεμιέ μόνο μία φορά στη ζωή του, πριν από 20 χρόνια και, έκτοτε, παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκτός από τον Νικόλα, που ο αείμνηστος ηθοποιός απέκτησε με την τρίτη και τελευταία σύζυγό του, την Μαίρη, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε άλλα δύο παιδιά, μία κόρη και ένα γιο.

μπαρκουληςγιος (630x450).jpg
(Ο Ντρε όταν συνάντησε τον πατέρα του για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή του)

Γεννημένος τον Γενάρη του 1976, ο Ντρε, ζει στον Καναδά με τη σύζυγο και το παιδί του και το όνομά του προέρχεται από εκείνο του πατέρα του. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν γνώρισε τον Ανδρέα Μπάρκουλη, παρά τον είδε μόνο μία και μοναδική φορά σε όλη του τη ζωή, όταν ήταν 20 ετών!

collage54.jpg
(Ο 40χρονος, με τη σύζυγο και το γιο τους, σε φωτογραφίες στο Facebook)

Η απόσταση, πάντως, δεν στάθηκε ικανή να νικήσει το συναίσθημα.... «Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου, αφού οι ζωές μας ήταν σε διαφορετικά σημεία της γης...», έγραψε στο Facebook ο 40χρονος και πρόσθεσε: «το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά το να χάσεις τον πατέρα σου είναι ακόμα πιο σκληρό. Μακάρι να αναπαυτείς στον ουρανό ανάμεσα στα αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ!».

dredyrland.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Συντετριμμένοι η σύζυγος και ο γιος του Μπάρκουλη στην κηδεία του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top