Πρώτη φορά: Η Χριστίνα Κοντοβά μιλά για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη-Τι συνέβη

Ο πρώην σύντροφός της έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστής δημοσιογράφου

Πρώτη φορά: Η Χριστίνα Κοντοβά μιλά για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη-Τι συνέβη

​Για τους τίτλους τέλους που εκείνη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έριξαν στη σχέση τους, μίλησε για πρώτη φορά η Χριστίνα Κοντοβά.

Την ώρα που ο ηθοποιός έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου, η Χριστίνα Κοντοβά με συνέντευξη της στο ένθετο «People» του «Πρώτου Θέματος», εξηγεί τι συνέβη και δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον ηθοποιό, τονίζοντας ότι από αυτή τη σχέση πήρε πολλά μαθήματα:

Resizer.jpg
«Έμαθα τι σημαίνει «μαζί»! Κάθε σχέση είναι ένα μάθημα και μας ωριμάζει. Η συγκεκριμένη ήταν σχέση ζωής και πήρα τα καλύτερα μαθήματα».

Αναφερόμενη στην έκταση που πήρε στα media ο χωρισμός της, απαντά αν τρόμαξε από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα:

«Σε τρομάζει ότι του δίνεις μεγάλη σημασία. Ο καθένας έγραφε το δικό του σενάριο, αλλά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να διαβάσω όσα γράφονται ή να απαντήσω σε κάτι. Το τι συνέβη, πραγματικά, το ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο. Μεταξύ μας είχαμε κάνει συζητήσεις και από την στιγμή που ξέραμε ακριβώς τι γίνεται, δεν με απασχόλησε τι θα πει ο κόσμος».

0493_ALEXANDROS_MPOYRDOYMIS_XRISTINA_KONTOVA_2842016.jpg

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι μετά το τέλος της σχέσης της, έκανε τον απολογισμό της:

«Κάθομαι και γράφω όσα νιώθω για να ξέρω ακριβώς τι μου συμβαίνει. Αν δεν μου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά μου, προσπαθώ να το αλλάξω, αλλιώς θα το επαναλάβω. Σε κάθε σχέση ποτέ δεν φταίει μονάχα ο ένας. Κάνοντας τον απολογισμό της τελευταίας μου σχέσης είδα τι έχω κάνει και τι θα μπορούσα να είχα κάνει, χωρίς, φυσικά να μαστιγώνω τον εαυτό μου».

0719_ALEXANDROS_MPOYRDOYMIS_XRISTINA_KONTOVA_2842016.jpg
Πώς είναι όμως η ζωή της τώρα που είναι single; Την φλερτάρουν περισσότερο οι άνδρες;

«Ή δεν με φλερτάρουν πολύ ή εγώ δεν το βλέπω. Τι να σου πω… Ίσως, δεν έχει πέσει στην αντίληψη ��ου. Έχω ακούσει θετικά σχόλια, αλλά αυτό που ελκύεις έχει να κάνει με αυτό που εκπέμπεις. Εγώ μάλλον είμαι λίγο αυστηρή. Για να με πλησιάσει κάποιος πρέπει να έχει λίγο θράσος, να το λέει η ψυχή του και να είναι αποφασισμένος. Νομίζω πως ακόμα δεν έχω το attitude της ελεύθερης, είναι λίγο νωρίς. Έχω ξεχάσει πως είναι να είσαι single! Είμαι μάλλον φτιαγμένη να βρίσκομαι σε σχέση».

120816144629_9202.jpg
Όσο για την συντροφικότητα;

«Πριν την τελευταία μου σχέση είχα περάσει πολλά χρόνια μόνη μου. Όμως, είμαι συντροφικός άνθρωπος και μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχει ένα ζευγάρι με καλή επικοινωνία. Θέλω να έχω τη δουλειά μου και τον άνθρωπο μου να μοιραζόμαστε τις στιγμές. Ακόμα και οι επαγγελματικές επιτυχίες αν δεν έχεις τον άνθρωπο σου να τις μοιραστείς δεν έχουν την ίδια αξία. Έχοντας μια σχέση η ζωή είναι πιο οργανωμένη. Επίσης, όταν είσαι καλά στη προσωπική σου ζωή, γίνεσαι καλύτερος και στη δουλειά σου. Τα τελευταία χρόνια που ήμουν σε σχέση ήταν τα καλύτερα και επαγγελματικά. Ήμουν πολύ καλά και διοχέτευα αυτή την ενέργεια στη δουλειά μου».
5011_KONTOVA_MPOYRDOYMIS_06052016.jpg
120816144628_8250.jpg
0733_ALEXANDROS_MPOYRDOYMIS_XRISTINA_KONTOVA_2842016.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top