Το «Vanity Fair» κάνει αφιέρωμα με καρφιά στην Μαρία Ολυμπία για το ανοιχτό της στόμα

Απαριθμεί έναν- έναν τους λόγους για τους οποίους πρέπει κανείς να την ακολουθήσει στο Instagram

Το «Vanity Fair» κάνει αφιέρωμα με καρφιά στην Μαρία Ολυμπία για το ανοιχτό της στόμα

​Στο ένα περιοδικό μετά το άλλο φιγουράρει η Μαρία Ολυμπία, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μόλις στα 20 της χρόνια έχει γίνει η «πριγκίπισσα» του Instagram, fashion icon και αγαπημένη του διεθνούς jet set.

090816142331_1762.jpg
H κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ (και εγγονή του Κωνσταντίνου) μετά το «Town&Country» στου οποίου το εξώφυλλο φιγουράρει, γίνεται και αφιέρωμα στο «Vanity Fair», το οποίο απαριθμεί τους πέντε λόγους για τους οποίους πρέπει κανείς να την ακολουθεί στο Instagram, πετώντας παράλληλα τα «καρφιά» του για την 20χρονη socialite.

vanity1.jpg
Ο πρώτος λόγος, είναι επειδή μπορεί κανείς να «ταξιδέψει» από τον καναπέ του σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει το «Vanity Fair», η Μαρία Ολυμπία έχει πάρει «σβάρνα» τα ελληνικά νησιά, τα οποία ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, και τα επισκέπτεται τακτικά. Για να μην αναφέρουμε τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη και τις Μπαχάμες.

princess-olympia-greece-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpg
Ο δεύτερος λόγος, είναι σύμφωνα με το «Vanity Fair» επειδή η Μαρία Ολυμπία είναι φίλη με τον Πίτερ Μπραντ Τζούνιορ, επίσης «πρίγκιπα» των social media, με τον οποίο τα διεθνή ΜΜΕ την θέλουν να διατηρεί δεσμό.

πιτερ μπραντ.jpg
Τρίτος λόγος για το περιοδικό είναι η «απίστευτη οικογένεια» της, η οποία όπως αναφέρει είναι για το Ηνωμένο Βασίλειο «η πιο φωτογενής αρχοντική οικογένειά στον κόσμο και η πιο cool (οικογένεια) της ελίτ», και μια ευκαιρία για όποιον τους ακολουθεί στο Instagram να «βιώσει την πριγκιπική ζωή δια αντιπροσώπου».

παρεντς.jpg
Ο τέταρτος λόγος είναι για να… «πηγαίνετε και να μπαίνετε όπου στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να πάτε ή να μπείτε». Όπως αναφέρει το «Vanity Fair». Όπως για παράδειγμα τα ντεφιλέ διάσημων σχεδιαστών, σουαρέ στην Όπερα της Ρώμης, συναυλίες των Rolling Stones, πριβέ επισκέψεις σε μουσεία του Παρισιού και πολλά άλλα events στα οποία «η πλειοψηφία των κοινών θνητών δεν έχει πρόσβαση, αλλά η Μαρία Ολυμπία με καλές λήψεις στην κάμερα της μας οδηγεί στα παρασκήνια τους».

princess-olympia-greece-4-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpg
Στον πέμπτο λόγο κρύβεται και το… «καρφί» του «Vanit Fair», αφού όπως λέει, έχει ενδιαφέρον να περιμένεις να δεις πότε θα ποζάρει στον φακό με το στόμα… ανοιχτό. Γιατί μπορεί στο παρελθόν οι stars να μας συνήθισαν σε πόζες duckface και belfie, αλλά η 20χρονη socialite το πάει ένα βήμα παραπέρα και στήνεται στο φακό «πάντα μα πάντα με το στόμα ανοιχτό, με τα μεγάλα μελαγχολικά στρογγυλά μάτια της και το εξωπραγματικό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της»,​τονίζοντας πως έτσι εμφανίζεται παντού η απίστευτη δου��ειά του οδοντίατρου.

090816142329_9890.jpg
princess_olympia_9-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpg
princess-olympia-greece-7-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpg
Untitled.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top