Η Αθηνά παίζει σκληρά: Προσέλαβε τον δικηγόρο των stars για το διαζύγιο από τον Αλβάρο

Ο «Ντόντα» διεκδικεί την μισή της περιουσία και η «χρυσή» κληρονόμος είναι αποφασισμένη να μην του το κάνει εύκολο

Η Αθηνά παίζει σκληρά: Προσέλαβε τον δικηγόρο των stars για το διαζύγιο από τον Αλβάρο

​Όλα για όλα τα παίζει η Αθηνά Ωνάση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Όπως έχει ήδη γράψει τo star.gr, τα λεφτά είναι πολλά, και η δικαστική διαμάχη πολύ σκληρή.

Γι΄αυτό και σύμφωνα με την «New York Post», η «χρυσή» κληρονόμος έχει φροντίσει να μην του το κάνει εύκολο του «Ντόντα», τον οποίο σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, έκανε τσακωτό να τον απατά με άλλη ιππέα.

010816152659_9433.jpg
Όπως αναφέρει η «New York Post», η 31χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση προσέλαβε τον δικηγόρο των celebrities προκειμένου να την εκπροσωπήσει στην δικαστική διαμάχη με τον άπιστο πρώην της.

Πρόκειται για τον Ρόμπερτ Κοέν, ο οποίος ειδικεύεται στα διαζύγια, ενώ στο παρελθόν εκπροσώπησε με δυναμικό τρόπο τόσο την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του μεγιστάνα και υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) όσο και τον ηθοποιό Κρις Ροκ στις υποθέσεις διαζυγίου τους.

060616162258_8949.jpg

Πώς όμως κυκλοφόρησε αυτή η φήμη; Την προηγούμενη εβδομάδα, ο διάσημος δικηγόρος εντοπίστηκε να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Αθηνά Ωνάση, κάτι που, κατά την εφημερίδα, κάνει ξεκάθαρο το ότι η χρυσή κληρονόμος τον προσέλαβε για να την εκπροσωπήσει στη δικαστική μάχη της με τον Ντόντα.

Παράλληλα, η εφημερίδα (επικαλούμενη πηγές της) αναφέρει πως η Αθηνά δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τους αγώνες του Αλβάρο την Κυριακή (στους Ολυμπιακούς Αγώνες).

250516224505_5657.jpg

Τι ζητά η κάθε πλευρά

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Ωνάση θέλει να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμφωνητικού που είχε υπογράψει με τον Αλβάρο και να του δώσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο γάμου. Από την πλευρά του, ο Ντόντα φέρεται να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει περισσότερα. Αν και το ποσό είναι μεγάλο, ο Αλβάρο δεν είναι ευχαριστημένος και όπως διαρρέουν άνθρωποι του περιββάλοντός του, ο Ντόντα έχει βάλει στο μάτι τη μισή περιουσία της πρώην συζύγου του που φτάνει τα 400 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο θέμα», το περιβάλλον του Ντόντα αναφέρει πως αυτή είναι μία κίνηση ματ προκειμένου να δείξει στην Αθηνά πως δικαιούται πολλά περισσότερα απ’ όσα εκείνη νομίζει.

250516224503_3848.jpg250516224507_7498.jpg

Κεκλεισμένων των θυρών

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην πρώτη ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο, έτσι και κανείς δεν θα μάθει τι θα συμβεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και ορίστηκε νέα δικάσιμος, η οποία θα αφορά αποκλειστικά στη λύση του γάμου. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι η δίκη στο Πρωτοδικείο των Βρυξελλών να γίνει και πάλι κεκλεισμένων των θυρών.

Ποιο είναι το «δυνατό» χαρτί της Αθηνάς Ωνάση:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η «απιστία» του Βραζιλάνου Ολυμπιονίκη ιππέα εις βάρος της χρυσής κληρονόμου είναι σίγουρα το δυνατό της χαρτί σε αυτή τη διένεξη. Ένα ακόμη δυνατό χαρτί που μπορεί να χρησιμοποιήσει η Αθηνά είναι και το προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο είχαν υπογράψει τον Δεκέμβριο του 2005.

250516224506_6578.jpg

Τι αναφέρει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει:

Λίγο καιρό πριν ο Ντόνα και η Αθηνά ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνος είχε υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό. Στη Βραζιλία οι νεόνυμφοι είναι υποχρεωμένοι να υπογράφουν ένα χαρτί που να δηλώνει σε ποια από τις 4 βασικές κατηγορίες γάμου και διαχωρισμού περιουσίας επιθυμούν να ενταχθούν. Στη συνέχεια, αν επιθυμούν, υπογράφουν ακόμη ένα ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό για να ρυθμίσουν περαιτέρω λεπτομέρειες, κάτι που έκαναν και ο Αλβάρο με την Αθηνά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επέλεξαν την κατηγορία 3, που αναφέρει ότι ο κάθε σύζυγος διατηρεί χωριστά την ατομική του περιουσία πριν και μετά τον γάμο. Αμέσως μετά υπέγραψαν και ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό με επιπλέον όρους.

250516224508_8403.jpg
Σύμφωνα με αυτό, σε περίπτωση διαζυγίου, είτε α��τό προέλθει από την μεριά του Ντόνα είτε από την πλευρά της Αθηνάς, εκείνος παραιτείται από το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος της Βραζιλίας να διεκδικήσει το 50% της περιουσίας της, με τον όρο να λάβει μετά το διαζύγιο ένα εφάπαξ ποσό.

Το ύψος του ποσού αυτού ανέρχεται σε 1 εκ. δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου και αφορά αποκλειστικά και μόνο την περιουσία της Αθηνάς και όχι τις κοινές επαγγελματικές κινήσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια του γάμου. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν πολλά ακόμα ζητήματα που αφορούν τις κοινές επιχειρηματικές κινήσεις που έκαναν στα έντεκα χρόνια γάμου τους, το οποία και εξαιρούνται από τα όσα ορίζει το ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό.

Με αριθμούς αυτό σημαίνει ότι η Αθηνά θα χρειαστεί να πληρώσει συνολικά 45 εκατομμύρια δολάρια. Θα δώσει στον Ντόντα το ποσό που ορίζει το προγαμιαίο συμβόλαιο, δηλαδή 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο γάμου, και επιπλέον το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή ακόμη 30 εκατομμύρια δολάρια. Όμως, η χρυσή κληρονόμος θα κληθεί να πληρώσει ακόμη περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για δικαστικά έξοδα.

250516224504_4753.jpg

Ποιός είναι ο Ρόμπερτ Κοέν:

Γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1939 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, είναι Αμερικανός δικηγόρος που ειδικεύεται σε υποθέσεις διαζυγίων. Ο πατέρας του ήταν ταξιτζής και ήταν το πρώτο μέλος από την οικογένειά του που σπούδασε στο πανεπιστήμιο.

Από το 2003 είναι καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια. Ηταν δικηγόρος υπεράσπισης σε μεγάλες υποθέσεις διαζυγίων, για διάσημους πελάτες από όλους τους χώρους: τον βιομηχανικό, τον οικονομικό, της ψυχαγωγίας-lifestyle, του real estate και της πολιτικής.

Εχει εκπροσωπήσει, μεταξύ άλλων, τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, τον ηθοποιό Κρις Ροκ, την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, την Ούμα Θέρμαν κ.ά. Θεωρείται ιδιαίτερα σκληρός δικηγόρος, που ακολουθεί επιθετική τακτική στις υποθέσεις των πελατών του και στο τέλος βγαίνει νικητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Αλβάρο; Στον ώμο του πρίγκιπα Χάρι βρήκε παρηγοριά η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο της

Bλέμματα που πετάνε φωτιές: Η Αθηνά Ωνάση ήρθε τετ-α-τετ με το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της!

Χρυσό το διαζύγιο Ωνάση-Αλβάρο: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα δώσει στον Ντόντα η Αθηνά!

Τα λε(φ)τά αισθήματα του Αλβάρο- Θέλει τη μισή περιουσία της Αθηνάς ύψους 400 εκατομμυρίων

Χρυσό το διαζύγιο Ωνάση-Αλβάρο: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα δώσει στον Ντόντα η Αθηνά!

Αθηνά Ωνάση- Αλβάρο: Πώς από τον σφοδρό έρωτα και τον παραμυθένιο γάμο έφτασαν στον χωρισμό!

Οι δύο κατάρες της Αθηνάς Ωνάση: Η πρώην που αυτοκτόνησε και η απιστία στην οικογένειά της!

Η Αθηνά κατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου- Τι αποκαλύπτει ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top