H Μελίνα Ασλανίδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Με σέξι ολόσωμα μαγιό

Δείτε τις φώτο που ανέβασε στο Instagram η τραγουδίστρια

H Μελίνα Ασλανίδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Με σέξι ολόσωμα μαγιό

​Εκτός από φωνή, η Μελίνα Ασλανίδου διαθέτει και κορμί, καθώς εκτός από τις χορδές της, η τραγουδίστρια φροντίζει και για την φυσική της κατάσταση, κάνοντας γυμναστική και σωστή διατροφή.

Τα αποτελέσματα των «θυσιών» της τα βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα Μάταλα όπου βρέθηκε.

asla1.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε στο φακό φορώντας ένα σέξι, άσπρο ολόσωμο μαγιό, με αποκαλυπτικά ανοίγματα.

asla2.jpg
Παράλληλα, δημοσίευσε και μια άλλη φωτογραφία (αυτή τη φορά με μπικίνι) στην οποία κάνει κατακόρυφο στην παραλία, υποβοηθούμενη από μια φίλη της που της κρατά τα πόδια.

asla3.jpg

Την φώτο συνόδευσε με το σχόλιο:

«Και λίγη γυμναστική με τη φίλη μου....Βρίσκεις χρόνο για τα πάντα μόνο όταν πραγματικά το θέλεις...»

Τέλος, για να μας ευχηθεί «Καλό Μήνα», δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο Instagram της (αυτή τη φορά επιλέγοντας σέξι μαύρο ολόσωμο μαγιό), συνοδεύοντας την με το σχόλιο:

aslanidou.jpg
«Καλή μας ημέραααα.....Καλό μήναααα παιδιάααα....1η Αυγουστου 2016...για όση αγάπη αληθινή αγνή και άδολη ευγνωμοσύνη ...αυτός είναι ο μήνας μου...Αύγουστε σε λατρεύω ...Καλώς ήρθες... ΧΑΝΙΑ...»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top