Φωτογράφησαν την Βουγιουκλάκη στο νεκροκρέβατο - «Ήταν πολύ χάλια, αποτροπιαστική»

Πού βρίσκονται οι απαγορευμένες φωτογραφίες

Φωτογράφησαν την Βουγιουκλάκη στο νεκροκρέβατο - «Ήταν πολύ χάλια, αποτροπιαστική»

Μία ανατριχιαστική αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας 20 χρόνια μετά το θάνατό της: όπως εξομολογείται ο αδερφός της, την έχουν φωτογραφίσει στο νεκροκρέβατο, αχτένιστη και αμακιγιάριστη!

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, όταν η εθνική μας σταρ άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από τον καρκίνο, μετά από δύο μήνες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Μέχρι να κανονιστούν οι λεπτομέρειες για την κηδεία και την ταφή της, ο θάνατός της μένει για λίγο μυστικός και, σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο προσωπικός της φωτογράφος, Κλεισθένης Δασκαλάκος, την απαθανατίζει!

aliki_nekri.jpg
(Φωτογραφία της νεκρής, που τραβήχτηκε από την τηλεοπτική μετάδοση της κηδείας της)

«Είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ! Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Στην εφημερίδα μιλάει και ο γιος του φωτογράφου, Βαγγέλης, ο οπο��ος αποκαλύπτει πως οι απαγορευμένες λήψεις βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του πατέρα του και καταλήγει: «θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ! Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

tafos_vougiouklaki.jpg
(Ο τάφος της ηθοποιού, στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top