Σωματοφύλακας εναντίον Έλτον Τζον: «Μου έπιανε τα γεννητικά όργανα και τις ρώγες»!

Αρνείται την κατηγορία ο τραγουδιστής

Σωματοφύλακας εναντίον Έλτον Τζον: «Μου έπιανε τα γεννητικά όργανα και τις ρώγες»!

​Στα δικαστήρια βρέθηκαν ο Έλτον Τζον και ένας από τους σωματοφύλακές του, που υποστήριξε πως ο τραγουδιστής τον παρενόχλησε σεξουαλικά και, όταν εκείνος δεν υπέκυψε, τον απέλυσε!

Ο Τζέφρι Βένινγκερ κατήγγειλε πως ο Έλτον Τζον -για τον οποίο δούλευε 12 χρόνια, μέχρι το 2014- ασκούσε επάνω του σεξουαλική παρενόχληση, αγγίζοντάς τον στα γεννητικά όργανα και τρίβοντάς του τις ρόγες, ενώ απαιτούσε να του απευθύνεται λέγοντας «πες γεια στον θείο Έλτον».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον πρώην σωματοφύλακα, σε κάποιο ταξίδι στο οποίο βρίσκονταν μόνοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ο διάσημος προσπάθησε να τον γδύσει και του ζητούσε επίμονα να βγάλει τα γεννητικά του όργανα έξω από το παντελόνι!

Η υπόθεση βρισκόταν στο ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια, ωστόσο, είχε επιβληθεί μπλόκο στη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της, τις οποίες έφερε στο φως, τον περασμένο Μάρτιο, η εφημερίδα «The Sun». Μετά από τέσσερις μήνες, ο 69χρονος σταρ γνώρισε την ήττα, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως δεν πρέπει να υπάρχει μυστικότητα.

Πάντως, ο Έλτον Τζον, που είναι παντρεμένος με το σύντροφό του και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία αβάσιμη αγωγή ενός δυσαρεστημένου πρώην συνεργάτη του, που στόχο είχε να αποσπάσει χρήματα μέσω της δικαστικής οδού. Μάλιστα, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, δικηγόρος του τραγουδιστή ανέφερε πως η υπόθεση με τον πρώην σωματοφύλακα «έκλεισε» τον Φεβρουάριο, δηλαδή πριν το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top