Μοναδικό υπερθέαμα Ρουβά στην Μύκονο: Φρόντισε να υπάρχουν τιμές για όλους!

Όλες οι λεπτομέρειες για το «εκρηκτικό» live της 27ης Ιουλίου

Μοναδικό υπερθέαμα Ρουβά στην Μύκονο: Φρόντισε να υπάρχουν τιμές για όλους!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το δυναμικό υπερθέαμα του Σάκη Ρουβά στην Μύκονο. Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μερίμνησε ώστε να μπορούν όλοι να ζήσουν τη διαδραστική μουσική εμπειρία που ετοιμάζει ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, με τίτλο #TheSummerEclipse, ο Σάκης θα εμφανιστεί την Τετάρτη, 27 Ιουλλιου, στο «Rakkan Mykonos», στο Καλό Λιβάδι, το οποίο, αν και μετράει λίγες μέρες λειτουργίας, αποτελεί το talk of the town του «νησιού των ανέμων» και hot προορισμό των πιο απαιτητικών προσωπικοτήτων, από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο.

RAKKAN MYKONOS (1).jpg

Ο εντυπωσιακός χώρος του μαγαζιού έχει διαμορφωθεί κατάλληλα κι έχει διαχωριστεί σε κλίμακες με ανάλογες τιμές. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 30 ευρώ, σε ειδική ζώνη general standing area, με συνολική χωρητικότητα 3.000 ατόμων, ενώ φτάνουν έως τα 300 ευρώ.

DENNIS ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ_ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (1).jpg

Οι πρώτες θέσεις είναι περιορισμένες στον αριθμό (8) είναι οι ακριβότερες (8.000 το τραπέζι) και απευθύνονται κυρίως σε αντίστοιχο κοινό και απαιτητικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, άτομα που κάνουν συχν�� τις διακοπές τους στην Μύκονο και έχουν ήδη κάνει κράτηση για το πολυαναμενόμενο live του Σάκη.

DENNIS ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ_ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.jpg

Λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στο «Rakkan Mykonos» για να ρυθμίσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Όπως ήταν αναμενομενο, η παρουσία του δημιούργησε πανικό, καθώς, όταν έγινε αντιληπτός, πλήθος κόσμου έσπευσε να τον δει από κοντά!

Οι κρατήσεις για το υψηλών προδιαγραφών φαντασμαγορικό σόου του Σάκη, με χορευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχουν ήδη αρχίσει και γίνονται στα τηλέφωνα 2289072243 και 2289071590, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας Tickethour.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top