ΒΙΝΤΕΟ STAR.GR: Στην Μύκονο με διάσημη παρέα ο Τζέραρντ Μπάτλερ!

Αποκλειστικές πληροφορίες για τις διακοπές του ηθοποιού στην Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ STAR.GR: Στην Μύκονο με διάσημη παρέα ο Τζέραρντ Μπάτλερ!

​Τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας απολαμβάνει ακόμα ένας σταρ του διεθνούς τζετ σετ: ο λόγος για τον Τζέραρντ Μπάτλερ, τον οποίο το «μάτι» του star.gr «τσάκωσε» στην Μύκονο και, μάλιστα, με διάσημη παρέα!

Ο 46χρονος ηθοποιός, που άφησε ιστορία με το ρόλο του Λεωνίδα στην κινηματογραφική υπερπαραγωγή «300» και προ ημερών έκανε κρουαζιέρα με την αγαπημένη του στην Ιταλία, βρέθηκε στο «νησί των ανέμων» το απόγευμα της Πέμπτης.

collage111111.jpg

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Τζέραρντ βρέθηκε στη χώρα μας μετά από πρόσκληση του διάσημου DJ Solomun. Φορώντας χακί μπλουζάκι και τζιν βερμούδα, ο ηθοποιός χαλάρωσε στο «Rakkan Mykonos», στο Καλό Λιβάδι, έχοντας στην παρέα του τον φορ της Μπάγερν Μονάχου και παίκτη της Εθνικής Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Οι δύο άνδρες κάθισαν στο γνωστό στέκι του νησιού -αγαπημένο προορισμό των πιο απαιτητικών προσωπικοτήτων, από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο- για περίπου δύο ώρες και, όπως είπαν στο star.gr άνθρωποι που τους είδαν από κοντά, ήταν χαλαροί και (κάποιες στιγμές) χαμογελαστοί!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του star.gr με τον Τζέραρντ στην Μύκονο!

Ρεπορτάζ: Άννα Σταματιάδου - Βαγγέλης Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδυλλιακές διακοπές στην Ιταλία για διάσημο ζευγάρι: Με hot μπικίνι η σύντροφος του ηθοποιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top