Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Λεμπιδάκη για το τραγούδι «Θυμάμαι» του Παντελίδη-Πώς και πού το έγραψε

Τι ζητά με εξώδικό της η οικογένεια του τραγουδιστή (VIDEO)

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Λεμπιδάκη για το τραγούδι «Θυμάμαι» του Παντελίδη-Πώς και πού το έγραψε

​Άγνωστες λεπτομέρειες για το πού και πώς γράφτηκε το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Θυμάμαι», που κυκλοφόρησε τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του, έδωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ο καλός φίλος του τραγουδιστή, αποκάλυψε στο «Happy Day» πως το κομμάτι αυτό «γράφτηκε πριν ενάμιση χρόνο. Ήταν την πρώτη εβδομάδα όταν μπήκε στο καινούργιο του σπίτι ο Παντελής, που συνήθιζε να γράφει τα κομμάτια του και μας καλούσε εκεί. Τα γρατζούναγε στην κιθάρα και εμείς τον τραβούσαμε με το κινητό. Και μετά του στέλναμε το video, καθόταν το μελετούσε, άλλαζε τους στίχους και ο,τι δεν του πήγαινε. Είχε προγραμματίσει να βγάλει αυτό το κομμάτι όταν κάποια στιγμή θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο, είτε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Όπως εξήγησε, ο Παντελής όλα τα νέα του τραγούδια «πρώτα τα έπαιζε στη μάνα του και στον πατέρα του. Μετά στους φίλους του. Και αφού άκουγε τις παρατηρήσεις όλων που του έλεγαν για παράδειγμα ότι αυτό δεν ταιριάζει ή εδώ βάλε πιο πολλή καψούρα, έκανε πάντα τα δικά του».

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι «αυτό το κομμάτι προϋπήρχε ένα χρόνο, όπως κι άλλα πολλά. Στο studio είχε γράψει μόνο τη φωνή και ο μαέστρος του είχε την δύσκολη αποστολή να πάρει αυτή τη φωνή με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας και της εταιρίας, και ��α βάλει μέσα όλη την ορχήστρα κανονικά. Κανονική παραγωγή».

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ:

«Έχει διάφορα τραγούδια, κάποια demo, που η οικογένεια θα εξετάσει μελλοντικά με ποιόν τρόπο θα βγούνε. Γιατί στόχος της οικογένειας εκτός από ένα Ίδρυμα που θέλει να κάνει για να διατηρηθεί η μνήμη του Παντελίδη, είναι να υπάρχουν κομμάτια και νομίζω ότι θα καταφέρουν 1-2 κομμάτια να βγαίνουν το χρόνο, να υπάρχει ο Παντελίδης για πάρα πολλά χρόνια και να μεγαλώνουν γενιές» αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:

Όπως ανέφερε ο Λεμπιδάκης, η οικογένεια του τραγουδιστή «έχει στείλει εξώδικο ώστε να μην υπάρχει αναπαραγωγή του “Θυμάμαι”», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να διευκρινίζει ότι στο εξώδικο ζητάνε «να μην παίζεται η unplugged εκδοχή αλλά η εκδοχή με την μουσική».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top