ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί έχει 24 φρουρούς η Ωνάση - Ζήτησε κουβούκλιο για να έρθει στην Ελλάδα!

Τι είπε για τη «χρυσή κληρονόμο» δικηγόρος της οικογένειας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί έχει 24 φρουρούς η Ωνάση - Ζήτησε κουβούκλιο για να έρθει στην Ελλάδα!

Ιδιαίτερες πτυχές του χαρακτήρα και της καθημερινότητας της Αθηνάς Ωνάση αποκάλυψε δικηγόρος και προσωπικός φίλος της οικογένειας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τον Αλβάρο να εποφθαλμιά την περιουσία της «χρυσής κληρονόμου», αλλά και να έχει ήδη βρει νέα αγαπημένη μετά το χωρισμό τους.

«Η Αθηνά αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Δεν θέλει να τη φωτογραφίζουν, δεν θέλει να μιλάει πολύ, σε αντίθεση με τον Αλβάρο», είπε, στην εκπομπή «Με Το Καλημέρα», ο Γιώργος Λένος.

Παράλληλα, ο δικηγόρος αποκάλυψε πως η «χρυσή κληρονόμος» φοβάται όλο τον κόσμο και έχει 24 φρουρούς, 8 κάθε οκτάωρο, καθώς φοβάται ότι θα την σκοτώσουν!

«Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα. Όταν ήρθε εδώ, ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε, μάλιστα, να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Το κάναμε το κουβούκλιο, αλλά με λευκά τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους», συνέχισε ο ίδιος.

Τέλος, ο κ. Λένος διέψευσε δημοσιεύματα που θέλουν τον Αλβάρο να έχει βρει την αντικαταστάτρια της Αθηνάς στο πρόσωπο Ισπανίδας αναβάτριας, επισημαίνοντας πως όσοι ασχολούνται με τα άλογα κάνουν στενή παρέα μεταξύ τους. Επίσης, διέψευσε και όσους υποστηρίζουν πως ο Βραζιλιάνος ορέγεται την περιουσία της Αθηνάς, λέγοντας η οικογένεια του Αλβάρο είναι πλούσια, αλλά και πως η κληρονόμος δεν του έχει γράψει κανένα περιουσιακό στοιχείο!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο Star: «Αθηνά-Αλβάρο δεν έχουν χωρίσει!»- Τι λέει ο δικηγόρος και φίλος του ζευγαριού

ΑΥΤΗ είναι η 43χρονη ιππέας με την οποία απάτησε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση!

Ποιος Αλβάρο; Παρηγοριά στην αγκαλιά ενός γοητευτικού άνδρα βρ��κε η Αθηνά Ωνάση (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top