Θαυμάστριες έπεσαν μπροστά στο αυτοκίνητο γνωστού τραγουδιστή!

Τι εξομολογήθηκε ο Άρης Μακρής

Θαυμάστριες έπεσαν μπροστά στο αυτοκίνητο γνωστού τραγουδιστή!

​Άγνωστες πτυχές του εαυτού του, αλλά και το πιο ακραίο πράγμα που του έχει συμβεί με θαυμάστριες, αποκάλυψε ο Άρης Μακρής, το μέλος των Boys and Noise που πλέον ακολουθεί solo καριέρα, με το τραγούδι «Στάσου», αλλά και παίρνοντας μέρος στο μιούζικαλ «Mamma Mia», τον ερχόμενο Χειμώνα.

«Δεν θέλαμε να κόψουμε τους Boys and Noise στο πέσιμο, αλλά στο peak. Αυτό είναι μια δοκιμή. Είπαμε να κάνουμε μία δοκιμή, ο καθένας τα δικά του βήματα και, αν δεν πάει, ίσως επιστρέψουμε όλοι μαζί. Δεν υπήρξε διαφωνία, ούτε τσακωμός, έχουμε πολύ καλή σχέση», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «ΦΜ Live», ο νεαρός τραγουδιστής, για τη διάλυση του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Σε ερώτηση για το πιο ακραίο πράγμα που του έχει συμβεί με θαυμάστρια, ο Άρης εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν κορίτσια που… έπεσαν μπροστά στο αυτοκίνητό του, για να μην τον αφήσουν να φύγει!

Παράλληλα, ο 26χρονος τραγουδιστής εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με την Demy και την Ελένη Φουρέιρα, ενώ αποκάλυψε ότι τις περισσότερες φορές βαριέται να φλερτάρει, ότι σιχαίνεται την ντομάτα, αλλά και πως έχει πηδήξει από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου σε πισίνα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Άρης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top