Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Μόλις έκανα επέμβαση για να μείνω έγκυος»!

Δηλώνει την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Μόλις έκανα επέμβαση για να μείνω έγκυος»!

​Το λόγο για τον οποίο μπήκε πρόσφατα στο χειρουργείο εξομολογείται Ελληνίδα τραγουδίστρια, διευκρινίζοντας πως θα μπορέσει να γίνει μανούλα σε περίπου ένα χρόνο από τώρα!

«Μόλις έκανα μία γυναικολογική επέμβαση για να μπορέσω να μείνω έγκυος ξανά σε ένα χρόνο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», λέει, στο περιοδικό «You», η Μαριάντα Πιερίδη, τονίζοντας ότι θέλει να ζήσει ξανά την μητρότητα, παρά το ότι δυσκολεύτηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

010616113006_6961.jpg
(Η Μαριάντα με το σύντροφό της και το παιδί της από την προηγούμενη σχέση της)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από περίπου μία εβδομάδα, η τραγουδίστρια «ανέβασε» φωτογραφίες της στα social media με τον ορό στο χέρι, χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη χειρουργική επέμβαση.

«Ο Δημήτρης, όπως κι εγώ, θέλει πολύ να κάνουμε ένα παιδί! Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει υπέροχος πατέρας», αναφέρει για το σύντροφό της, τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση, η Μαριάντα, η οποία έχει ήδη ένα γιο, τον 2 ετών Νικόλα, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό, Νέστορα Φωτιάδη, με τον οποίο είναι πλέον στα δικαστήρια, για να ορισθούν θέματα σχετικά με την ανατροφή του παιδιού τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top