Δήλωση ΒΟΜΒΑ! «Μούφα ο χωρισμός του Όζι Όζμπορν, όλα γίνονται για τη δημοσιότητα»

«Η Σάρον είναι η μητέρα του, η νοσοκόμα του και η μάνατζέρ του, δε θα μπορούσε ποτέ να την απατήσει»

Δήλωση ΒΟΜΒΑ! «Μούφα ο χωρισμός του Όζι Όζμπορν, όλα γίνονται για τη δημοσιότητα»

​Σεισμός έχει προκληθεί στο Hollywood από δηλώσεις πρώην συνεργάτη του Όζι Όζμπορν, ότι ο χωρισμός του από την επί χρόνια σύζυγό του Σάρον είναι ένα ψέμα και όλα γίνονται για λόγους δημοσιότητας.

Ο πρώην μάνατζερ των Black Sabbath, Στίβεν Μασάτ δήλωσε στο RadarOnline πως δεν πιστεύει πως Σάρον και Όζι έχουν χωρίσει και τόνισε με νόημα ότι ο 67χρονος ροκ σταρ δεν είναι ικανός να κάνει εξωσυζυγική σχέση.

Είπε επίσης ότι όλα όσα έχουν γραφτεί για τον λεγόμενο χωρισμό είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη νέα περιοδεία των Black Sabbath που ξεκίνησε αυτό το μήνα.

«Η Σάρον είναι πολύ έξυπνη για να δημιουργήσει μια ιστορία που θα διαβάσει ο Τύπος, ώστε να βρεθούν και πάλι στη δημοσιότητα», είπε ο Μασάτ, προσθέτοντας ότι ο Όζι δεν υπήρχε περίπτωση να την απατήσει.

Ισχυρίστηκε ακόμα πως ούτε και η Σάρον θα τον χώριζε εύκολα, καθώς βγάζει πολλά χρήματα από την καριέρα του συζύγου της, ενώ εκείνος βασίζεται πάνω της για τα πάντα.

Sharon-and-Ozzy-Osbourne.jpg

«Είναι τέλεια γι’ αυτόν. Είναι η μητέρα του, η νοσοκόμα του και η μάνατζέρ του», είπε.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάποιος λέει ότι όλη αυτή η ιστορία του χωρισμού είναι ένα ακόμα διαφημιστικό κόλπο της Σάρον.

«Είναι η βασίλισσα τέτοιων ενεργειών. Είναι πάρα πολύ έξυπνη. Αν όλα είναι ένα κόλπο για δημοσιότητα, τότε είναι κάτι ανάλογο με την εποχή που ο Όζι δάγκωσε ένα ποντίκι και ήπιε το αίμα του κατά τη διάρκεια συναυλίας του», δήλωναν πηγές στο PageSix.com.

Γεγονός πάντως είναι ότι ούτε ο 67χρονος ροκ σταρ, ούτε η σύζυγός του έχουν κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, παρά το γεγονός ότι η Σάρον αποκάλυψε πως αιτία του χωρισμού είναι ότι την απάτησε με την κομμώτριά της.

Μάλιστα τις προάλλες έκαναν και κοινή δημόσια εμφάνιση, δίνοντας τροφή για σχόλια.

Πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι επιμένουν ότι ο Όζι δεν θα δημιουργούσε μια παράλληλη σχέση κάτω από τη μύτη της Σάρον, αφού είναι συνεχώς στο σπίτι και δεν πηγαίνει πουθενά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top