Αποκαλύψεις σοκ: Η Άμπερ Χερντ εκβίαζε τον Τζόνι Ντεπ-Την βλέπαμε να τον «γ@μά»

«Τον χειραγωγούσε για χρόνια και του είχε πει πως θα τον εγκαταλείψει»

Αποκαλύψεις σοκ: Η Άμπερ Χερντ εκβίαζε τον Τζόνι Ντεπ-Την βλέπαμε να τον «γ@μά»

​Σε… θρίλερ εξελίσσεται ο χωρισμός του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ, καθώς από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως παίρνουν διαζύγιο, έχουν βγει όλα τα «άπλυτά» τους στη φόρα.

300516160151_1394.jpg
Από την μια η 30χρονη ηθοποιός ζητά ασφαλιστικά μέτρα (και τα κερδίζει) υποστηρίζοντας ότι φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα λόγω της σωματικής, συναισθηματικής και λεκτικής κακοποίησης που υπέστη αυτούς το��ς 15 μήνες έγγαμου βίου από τον Τζόνι Ντεπ. Από την άλλη, η πρώην σύζυγος, η πρώην σύντροφος (Βανέσα Παραντί), αλλά και η 17χρονη κόρη του 52χρονου σταρ, βγαίνουν δημόσια και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, πως ο Τζόνι είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, ο οποίος δεν θα σήκωνε (και δεν έχει σηκώσει ποτέ) χέρι σε γυναίκα.

(O Nτάγκ Στανχόουπ)

doug-stanhope-banner.jpg
(Η 30χρονη Άμπερ Χερντ ενώ βγαίνει από το δικαστήριο, όπου ζήτησε και πήρε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας πως φοβόταν για την ζωή της, καθώς ο 52χρονος ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά, λεκτικά και συναισθηματικά)

300516160152_2631.jpg
Στους υπερασπιστές του Ντεπ, συγκαταλέγεται και ο κωμικός ηθοποιός Νταγκ Στανχόουπ, ο οποίος αποδόμησε για τα καλά την Άμπερ Χερντ (την οποία μέχρι στιγμής πολλοί θεωρούν το «θύμα» της όλης επίθεσης), εκτοξεύοντας απίστευτες κατηγορίες εναντίον της.

Με κείμενο του σε στήλη του «The Wrap», ο Στάνχοουπ αποκάλυψε, πως η 30χρονη Άμπερ είχε μηνύσει στον Ντεπ πως θα τον εγκαταλείψει, απειλώντας τον πως θα πει δημόσια ψέματα για εκείνον με κάθε δυνατό τρόπο, αν δεν συμφωνήσει με τους όρους που θα του θέσει.

300516133418_8889.jpg
Όπως εξήγησε ο κωμικός ηθοποιός, οι φωτογραφίες της Χερντ που έκαναν το γύρο του κόσμου και των social media, εμφανίζοντας τον χτυπημένη στο πρόσωπο από το iPhone του Ντεπ, τον ενέπνευσαν να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει:

«Έβλεπα τον Τζόνι να “δολοφονείται” στα social media. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα τις κατηγορίες εναντίον του, ήξερα πως είναι μ@λ@κίες».

(Η Άμπερ σκασμένη στα γέλια, την ώρα που βγαίνει από τους δικηγόρους της μετά από τετράωρη συνάντηση. Αγκαλιά με μια φίλη της, δείχνει χαρούμενη και ευτυχισμένη. Διόλου παράξενο αν σκεφτεί κανείς πως διεκδικεί 20 εκατομμύρια δολάρια από τον 15 μηνών γάμο της με τον Ντεπ).

300516160157_7650.jpg
Μάλιστα τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του Μπίνγκο, ήταν στο σπίτι του Ντεπ πριν συμβεί η υποτιθέμενη επίθεση στην Άμπερ, όπου παρατήρησαν την «κακή» διάθεση του ηθοποιού. Αρχικά, πίστευαν πως οφειλόταν στο ότι πέθανε η μητέρα του, αλλά εκείνος τους αποκάλυψε πως είχε προβλήματα με την Άμπερ:

«Ανοίχτηκε σε εμάς με τον πιο ευάλωτο τρόπο. Η Άμπερ τον εκβίασε και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο διασύρει τώρα τον Τζόνι» είπε και πρόσθεσε:

«Την βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια να τον γ@μ@ όλη την ώρα. Όλοι του οι φίλοι και ο κοντινός του κύκλος είχαμε την ίδια άποψη αλλά φοβόμασταν να του την πούμε από φόβο μήπως μας σπρώξει μακριά. Δεν θέλαμε να μας πετάξει από τον φιλικό κύκλο επειδή απλά θα του λέγαμε την αλήθεια, δηλαδή ότι ο Αυτοκράτορας είναι γυμνός!»

300516084833_3901.jpg
Παράλληλα ο Στάνχοοουπ τονίζει πως εκείνο το βράδυ σε μια εξομολόγηση ψυχής, ο 52χρονος σταρ παραδέχτηκε πως αγαπά ακόμα την Άμπερ Χερντ, χωρίς ωστόσο να κρύψει ότι την φοβάται κιόλας.

Ο κωμικός ηθοποιός καταλήγει πως ο Ντεπ τους άκουσε βουβός και αποσβολωμένος, ευχαριστώντας τους για την ειλικρίνεια τους.

Το ίδιο εκείνο βράδυ αναφέρει ο Στάνχοουπ, πως αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Ντεπ, έπειτα από καυγά που είχε με την Άμπερ. Την επόμενη μέρα, η είδηση της κακοποίησης της, έκανε το γύρο του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκασμένη στα γέλια η Άμπερ Χερντ-Σκυθρωπός ο Τζόνι Ντεπ: 20 εκατομμύρια διεκδικεί η 30χρονη

Ο Ντεπ φοβόταν πως η Άμπερ τον απατά με την Κάρα Ντελεβίν: «Με περνάς για ηλίθιο;» φώναζε

Aποκάλυψη:Η Άμπερ Χέρντ ήταν μυστικά παντρεμένη με την πρώην της πολύ πριν παντρευτεί τον Ντεπ

Οι πρώην και η κόρη του Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χέρντ: «Δεν θα χτυπούσε ποτέ γυναίκα» λένε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top