Ο άντρας που περπάτησε με τακούνια στο Madwalk απαντά στον Λιάγκα που τον είπε gay!

Τι λέει ο Τζεφ Μοντάνα για την εμφάνισή του

Την απάντησή του σε όσους άφησαν αιχμές για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Λιάγκας, δίνει το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, ο άνδρας που περπάτησε με ψηλοτάκουνα στην πασαρέλα του Madwalk!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το μοντέλο έκλεισε την επίδειξη του Απόστολου Μητρόπουλου, που «έντυσε» με το καινούργιο της τραγούδι, την ελληνική διασκευή του «Disko Partizani», η Καίτη Γαρμπή.

060516131424_4553.jpg

«Ελπίζω ο Γιώργος Λιάγκας να μην πιστεύει ότι η δήλωσή του ήταν ριζοσπαστική, αλλά μια άκρως επιφανειακή τοποθέτηση σε ένα θέμα σύνθετο και πολύπλοκο. Η σεξουαλικότητά μας δεν περιγράφεται με μια λέξη. Τουλάχιστον όχι η δική μου. Τώρα, αν θέλει ο ίδιος να το συζητήσουμε αυτό, πολύ ευχαρίστως», λέει, στο περιοδικό «People», ο Τζεφ και συνεχίζει: «μου κάνει εντύπωση, πάντως, που βλέπω έναν άνθρωπο που έχει υψώσει ένα τεράστιο τείχος για τον εαυτό του και την προστασία της δικής του ιδιωτικότητας να μου ζητάει εξηγήσεις για τη δική μου σεξουαλικότητα με αφορμή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Χρησιμοποίησε τοποθετήσεις όπως “είναι ομοφυλόφιλος”, “δεν παίζει να τα έχει με γυναίκες”, “το να περπατάς σαν γυναίκα δεν είναι κομπλιμέντο”. Διαφωνώ, γιατί θεωρώ τις έννοιες “θηλυκό” και “ομοφυλόφιλος” κομπλιμέντα».

Τα λεγόμενα του παρουσιαστή για τη σεξουαλικότητα του μοντέλου, τα οποία δεν έπαψαν ακόμα και όταν οι συνεργάτες του του είπαν ότι έχει σχέση με γυναίκα, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, όπως αυτή της Μαρίας Μπακοδήμου.

tzef.jpg

Ο Τζεφ, πάντως, δηλώνει πως δεν αισθάνθηκε άβολα. Όπως επισημαίνει «μου φάνηκε λογικό και επόμενο. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, θα υπάρχει πάντα κάποια ανταπόκριση, όπως ακριβώς συνέβη και στη δική μου περίπτωση. Κρατάω τα καλά της υπόθεσης, πως με αφορμή εμένα αρχίσαμε να μιλάμε, να αναλύουμε και να προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις σε θέματα που σκεφτόμαστε καθημερινά αλλά για κάποιο λόγο φοβόμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά. Μ’ αρέσει αυτό. Ακόμα και να μην ήμουν αυτό το αγόρι που περπάτησε τόσο “θηλυκά” στο catwalk, θα χαιρόμουν ίσως και περισσότερο που θα έβλεπα στην ελληνική τηλεόραση έναν τύπο σαν εμένα. Αυτό που παρακολουθήσατε είμαι απλά εγώ, πάντα έτσι ήμουν. Κοιτάζω φωτογραφίες από το δημοτικό και έχω αναμφισβήτητα λίγη χάρη παραπάνω από τα άλλα αγόρια στην τάξη μου».

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση του Τζεφ στο Madwalk

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top