ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ τραγουδιστών στη EUROVISION: «Ηρέμησε λίγο, αδερφή!»

Καβγάς για... ένα πλάνο

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ τραγουδιστών στη EUROVISION: «Ηρέμησε λίγο, αδερφή!»

​Για ένα… πλάνο φαίνεται πως αντήλλαξαν βαριές κουβέντες δύο από τους τραγουδιστές που παίρνουν μέρος στη φετινή Eurovision, όπως αποκάλυψε ένας εξ’ αυτών, περιγράφοντας το επεισόδιο!

Την ώρα που τα προγνωστικά θέλουν τις χώρες τους να «παλεύουν» ψήφο με ψήφο για μια θέση στη 10άδα της τελικής κατάταξης, ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας, Ντουβ Μπομπ, εξομολογήθηκε την κόντρα που είχε στη Στοκχόλμη με τον τραγουδιστή του Ισραήλ, Χόβι Σταρ.

Σε ντοκιμαντέρ που γυρίζεται αυτές τις μέρες με θέμα την πορεία του στην Eurovision, το «Douwe Bob: Eyes on the Price», ο 23χρονος Ολλανδός (που προκρίθηκε από τον α΄ημιτελικό) αναφέρει: «ο εκπρόσωπος του Ισραήλ είναι ο πιο φανταχτερός και εξωφρενικός τύπος. Ξεπηδά σε όλες τις φωτογραφίες και τα πλάνα! Σε κάποιο σημείο είπα “φίλε, νομίζεις ότι είναι μεγάλος, αλλά ηρέμησε λίγο!”. Αυτό τον θύμωσε και είπε κάτι του τύπου “μην μου μιλάς! Μην με κοιτάς!”. Μετά είπε “δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω” και… έγινε χειρότερο».

collage2.jpg
(O Ντουβ Μπομπ και ο Χόβι Σταρ στο κόκκινο χαλί της Eurovision)

Όπως αναφέρουν σουηδικά δημοσιεύματα, κατά την επίσημη τελετή για την έναρξη της Eurovision, στο δημαρχείο της Στοκχόλμης, οι δύο τραγουδιστές καβγάδισαν έντονα, με τον Ντουβ να λέει στο Χόβι «ηρέμησε λίγο, αδερφή!» και εκείνον να του απαντά «μπορεί να είσαι σταρ στην Ολλανδία, αλλά δεν θα γίνεις πουθενά αλλού!».

Από την πλευρά του, μιλώντας στο κανάλι RTL, ο Χόβι, ο οποίος διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό, σήμερα το βράδυ, δεν δίστασε να «καρφώσει» τον Ντουν. «Δεν μου αρέσει! Δεν είναι καλός άνθρωπος. Συγγνώμη, αλλά δεν μου αρέσει! Δεν είναι καλός, τον βρίσκω ηλίθιο! Μίλησε για μένα στην τηλεόραση, θα μιλήσω κι εγώ για εκείνον στην τηλεόραση», ανέφερε και, κοιτώντας την κάμερα, προειδοποίησε: «κοπελιά μην με κοιτάς! Θα κλωτσήσω τον γ@μημεν@ κ@λο σου!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής του Ισραήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμη για τους άλλους 10 φιναλίστ η Eurovision

Αναμενόμενος αποκλεισμός: Οι παλινωδίες της ΕΡΤ που μας έφεραν εκτός Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top