Η πρώτη φώτο γνωστής star αφότου ανακοινώθηκε πως είναι έγκυος-Την δημοσίευσε ο σύντροφός της

Αλλάζει το όνομα της για να βγάλει εκατομμύρια

Η πρώτη φώτο γνωστής star αφότου ανακοινώθηκε πως είναι έγκυος-Την δημοσίευσε ο σύντροφός της

​Το πρώτο τους μωρό ετοιμάζονται να καλωσορίσουν σε μερικούς μήνες ο Ρομπ Καρντάσιαν με την Μπλακ Τσάινα.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 29χρονος αδερφός των «Καρντάσιανς» και το 27χρονο μοντέλο, ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες πως θα γίνουν γονείς μετά από περίπου τρεις μήνες σχέσης.

33E89DB300000578-0-image-a-61_1462790485542.jpg
Μέσω Instagram, Ρομπ και Μπλακ Τσάινα μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα, ενώ μερικές ημέρες μετά, ο 29χρονος reality star δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φώτο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, στην οποία έχει αρχίσει και φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της αρραβωνιαστικιάς του.

060516222503_3118.jpg
Φορώντας ένα κατακόκκινο εφαρμοστό φόρεμα, το 27χρονο μοντέλο ποζάρει στον φακό με τα σημάδια της εγκυμοσύνης να έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνιση τους.

collage.jpg

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η Μπλακ Τσάινα, εκτός από μαμά, ετοιμάζεται να γίνει και… επίσημα μέλος της οικογένειας των «Καρντάσιανς».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, έχει ήδη συμπληρώσει τα απαιτούμενα νομικά έγγραφα ώστε από Μπλακ Τσάινα, να μετονομαστεί σε Άντζελα Ρενέ Καρντάσιαν, ώστε να μπει για τα καλά στην… «οικογενειακή τηλεοπτική επιχείρηση» που αποφέρει σε κάθε μέλος της εκατομμύρια δολάρια.

spl1269732_001.jpg
Και επειδή reality χωρίς ίντριγκα δεν υπάρχει, να σας ενημερώσουμε πως η Μπλακ Τσάινα πριν τον Ρομπ Καρντάσιαν, ήταν αρραβωνιασμένη και απέκτησε ένα 3χρονο αγοράκι (τον Κινγκ Κάιρο) με τον νυν σύντροφο της Κάιλι Τζένερ (ετε��οθαλούς αδερφής του Ρομπ), Tyga.

spl1269732_008.jpg
Αρχικά, η οικογένεια των Καρντάσιαν με το που έμαθε ποια είναι η σύντροφος του Ρομπ δεν ενέκρινε αυτόν τον δεσμό, με τις αδερφές του και την Μπλακ Τσάινα να… ξεκατινιάζονται! Τελικά όμως, Μπλακ Τσάινα και Κάιλι Τζένερ συμφιλιώθηκαν, αναγκάζοντας και την υπόλοιπη οικογένεια να καλωσορίσει την 27χρονη σύντροφο του Ρομπ Καρντάσιαν.

spl1269629_001.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top