Λύγισε η αδελφή του Γιάννη Αγγελάκη: Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του-Τι είπε η ίδια στο Star

Μίλησε για πρώτη φορά και έστειλε με δάκρυα στα μάτια το δικό της μήνυμα

Λύγισε η αδελφή του Γιάννη Αγγελάκη: Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του-Τι είπε η ίδια στο Star

Συντετριμμένη είναι η αδελφή του Γιάννη Αγγελάκη, Κατερίνα Κατσικογιάννη, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», η ίδια τόνισε πως εκείνη τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του και πως άνοιξε την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o ηθοποιός-make up artist, που συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, είχε να δώσει σημάδια ζωής από την Μεγάλη Πέμπτη. Δυστυχώς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, η αδελφή του βρήκε το άψυχο σώμα του ενώ δίπλα του σπάραζε η μικρή σκυλίτσα του, η Angel.

GIANNISAGE_.jpg
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή δολοφονικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα φέρει στο φως η νεκροψία. Βέβαια, τίποτα δεν προμήνυε τον χαμό του, καθώς είχε βρεθεί υγιής μετά από τσεκάπ και, τρεις ημέρες πριν το μοιραίο, είχε κάνει γυρίσματα, στα οποία ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα.

«Έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες. Έχω μιλήσει με πάρα πολλούς φίλους του, τους οποίους ξέρω προσωπικά. Ο Γιάννης δεν είχε καμία ερωτική απογοήτευση. Εμείς δεν επικοινωνήσαμε την Παρασκευή με τις δουλειές και όλα αυτά τα πράγματα. Κατέβηκα σπίτι του, δεν μπορούσα να ανοίξω με τα κλειδιά, φώναξα κλειδαρά και τον βρήκα στον κρεβάτι του σαν να κοιμάται. Το σπίτι ήταν σε μια άψογη κατάσταση, είχε φέρει και καθαρίστρια την Πέμπτη. Δεν τρέχει τίποτα απολύτως, έσβησε το μωρό μου στον ύπνο του» ανέφερε η αδελφή του στο Star και πρόσθεσε: «Φώναξα τον κλειδαρά. Εγώ είχα κλειδιά του σπιτιού του όπως και εκείνος είχε του δικού μου. Πήγα κάτω, χτύπαγα, δεν άνοιγε. Το σκυλί του γαύγιζε, άκουγα το τηλέφωνο που χτύπαγε γιατί ήταν σε λειτουργία, δεν μπορούσα να μπω, τα κλειδιά ήταν από πίσω, φωνάξαμε τον κλειδαρά και μπήκαμε. Αυτό ήταν όλο και όλο!».

CXHaUU6F.jpg
Με δάκρυα στα μάτια, η Κατερίνα Κατσικογιάννη έστειλε το δικό της μήνυμα. «Ένα πράγμα θα σας πω. Αυτό να κρατήσετε από τον Γιάννη. Να αγαπάμε και να δείχνουμε στους ανθρώπους που μας αγαπάνε την αγάπη μας εν ζωή, να είμαστε πλήρεις».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ηκηδεία του Γιάννη Αγγελάκη την Παρασκευή, 6 Μαΐου, στις 13:45, στο κοιμητήριο του Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η αδερφή του εκλιπόντος εξέφρασε την επιθυμία να δοθούν χρήματα στο «Χαμόγελο Του Παιδιού», σε σχετικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βούρκωσε on air για τον Αγγελάκη η Γερμανού – Η άγνωστη σχέση τους!

Τι έκανε ο Γιάννης Αγγελάκης πριν πεθάνει - Τίποτα δεν προμήνυε το μοιραίο!

Το συγκινητικό «αντίο» της Κορομηλά στον Γιάννη Αγγελάκη

Θρηνεί τον Γιάννη Αγγελάκη ο καλλιτεχνικός κόσμος – ΔΕΙΤΕ την τελευταία του εμφάνιση!

Σπάραξε ο Χριστοφόρου για τον Αγγελάκη - «Μ@λ@κ@ που είσαι; Έχουμε παράσταση την Πέμπτη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top