Εφιάλτης για τ��ν Τέτα Καμπουρέλη: Ληστές με όπλα στο σπίτι της – Χτύπησαν τον άνδρα της!

Περιπέτεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής

Εφιάλτης για την Τέτα Καμπουρέλη: Ληστές με όπλα στο σπίτι της – Χτύπησαν τον άνδρα της!

Τον τρόμο έζησε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η μανικιουρίστα της ελληνικής showbiz, Τέτα Καμπουρέλη: ληστές μπήκαν στο σπίτι της και χτύπησαν το σύζυγό της, χωρίς να διστάσουν να ανοίξουν πυρ!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η εφιαλτική διάρρηξη στο τριώροφο σπίτι του ζευγαριού, στη Βάρη, έγινε λίγο μετά τις 21:00.

Resizer (1).jpg
(Η Τέτα στο σπίτι της, σε πρόσφατη φωτογράφηση για εβδομαδιαίο περιοδικό)

Οι τρεις δράστες, οι δύο εκ των οποίων είχαν όπλα και ο ένας λοστό, ακινητοποίησαν το ζευγάρι και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για τιμαλφή. Αφού εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε κοσμήματα, προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο, «έπεσαν» πάνω στο σύζυγο της Τέτας, που είχε καταφέρει να λυθεί.

Ο σύζυγος της μανικιουρίστας, Βασίλης Γκουρούσης, επιτέθηκε σε έναν από τους δύο που οπλοφορούσαν και κατάφερε να του πάρει το όπλο. Μάλιστα, πυροβόλησε εναντίον του χωρίς να τον πετύχει, κάνοντας το συνεργό του να ανοίξει πυρ, ευτυχώς, χωρίς να βρει στόχο. Τότε, ο τρίτος δράστης χτύπησε το σύζυγο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον αφήσει αναίσθητο.

0694_GKOYROYSIS_KAMPOYRELI_29032016 (468x800).jpg

Μετά τη συμπλοκή, οι δράστες διέφυγαν μαζί με την λεία τους. Η Τέτα είναι σοκαρισμένη, ενώ ο σύζυγός της δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top