Θρήνος για την εγκυμονούσα Εύα Μέντες: Πέθανε ο αδερφός της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ηθοποιός που του είχε μεγάλη αδυναμία

Θρήνος για την εγκυμονούσα Εύα Μέντες: Πέθανε ο αδερφός της

​Δύσκολες ώρες περνά η Εύα Μέντες, καθώς ο μεγάλος της αδερφός, Κάρλος, «έφυγε» από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

μεντες3.jpg
Η 42χρονη ηθοποιός που αυτό το διάστημα (λέγεται πως) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Ράϊαν Γκόσλινγκ, είχε μιλήσει δημόσια τον περασμένο Ιανουάριο, για την δύσκολη μάχη που έδινε ο 53χρονος αδερφός της Χουάν Κάρλος, ανεβάζοντας μια κοινή τους φώτο στο Instagram που έγραφε:

(Η πρώτη φώτο της Εύα Μέντες αφότου έγινε γνωστό πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος)

μεντες1.jpg
«Ο αδε��φός μου Χουάν Κάρλος. Του στέλνω την αγάπη μου, καθώς συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Σ’ αγαπώ μεγάλε μου αδερφέ».

(Η φώτο που είχε ανεβάσει η Εύα Μέντες μερικούς μήνες πριν με τον 53χρονο αδερφό της)

μεντες αδερφος.jpg
Μερικούς μήνες μετά, και συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου, ο αδερφός της Μέντες δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο.

(Ο 53χρονος αδερφός της Εύα Μέντες)

μεντες.jpg
Η 42χρονη σταρ και οι λοιποί συγγενείς της, συγκεντρώθηκαν σε εκκλησία της Καλιφόρνια για το τελευταίο αντίο στον Χουάν Κάρλος, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών.

(Η Μέντες με τον σύντροφό της Ραϊαν Γκόσλινγκ)

150416162723_3703.jpg
Τα δυσάρεστα νέα, επιβεβαίωσε επίσης μέσω Instagram ο μικρότερος αδερφός της Εύα Μέντες, Κάρλο Μέντες, ο οποίος ανακοίνωσε πως:

«Με απόλυτο πόνο και λύπη στην καρδιά μου, αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα που έπρεπε να περάσω στη ζωή μου. Ακόμα και τώρα που το γράφω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο αδερφός μου αναπαύθηκε εν ειρήνη σήμερα το πρωί. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Όλους εσάς που προσευχηθήκατε και κρατήσατε τον αδερφό μου στις σκέψεις σας, και ευχηθήκατε να γίνει καλύτερα. Πάλεψε με όλη του την θέληση και δύναμη, δίνοντας μια κολασμένη μάχη με τον καρκίνο. Αφήνει πίσω του ένα 13χρονο και ένα 5χρονο παιδί. Αδερφέ μου σε αγαπώ. Μακάρι ο θεός να σε ευλογεί και να ξανασυναντηθούμε!» έγραψε ο 37χρονος αδερφός της Εύα Μέντες, αδυνατώντας να κρύψει την οδύνη του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top