Τα βρήκαν on air μετά από 11 χρόνια: ΔΕΙΤΕ ποιά κόντρα της ελληνικής showbiz... τελείωσε!

Με αμοιβαίες εξηγήσεις λύθηκε η παρεξήγηση

Τα βρήκαν on air μετά από 11 χρόνια: ΔΕΙΤΕ ποιά κόντρα της ελληνικής showbiz... τελείωσε!

Έντεκα χρόνια πέρασαν για να λυθεί ακόμα μία παρεξήγηση στην ελληνική showbiz! Τις διαφορές τους έλυσαν -και, μάλιστα, on air- γνωστός τραγουδιστής και η Ναταλία Γερμανού!

Αιτία της «παγωμάρας» ήταν τα σχόλια που είχε κάνει η παρουσιάστρια την περίοδο του 2005, όταν συνεργαζόταν με τον Χρήστο Δάντη για το «My Number One», που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή της Eurovision.

«Είχα ενοχληθεί με κάποια σχόλια που έκανες τότε στο ραδιόφωνο για το θέμα της μαρκίζας, αλλά δικαιολογημένα, είσαι φίλη με τον Δάντη. Είχατε κάνει το κομμάτι της Eurovision τότε θυμάμαι. Ήταν τότε που βγάλατε με τον Δάντη το κομμάτι για τη Eurovision και έτυχε εγώ και δούλευα με την γυναίκα του Δάντη, την Φλώρα. Ε, δεν με ήξερες εμένα, ήξερες την γυναίκα του Δάντη. Είναι προ δεκαετίας», είπε ο Πάνος Καλίδης, που εκείνη την περίοδο έκανε τα πρώτα του βήματα στις πίστες της Αθήνας, στο «NaMaste».

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι «δουλεύουμε σε ένα χώρο που δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανένα και καλό είναι να μην κρίνουμε κάποιον που δεν γνωρίζουμε. Εγώ δεν θέλω να κρατάω κακίες», ενώ πρόσθεσε πως άνθρωποι που γνώριζαν τον Πάνο της είπαν πόσο καλό παιδί είναι.

Δείτε στο βίντεο το on air ξεκαθάρισμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top