Αποκλειστικά στο Star η Νία Βαρντάλος: Τα λόγια της για τους πρόσφυγες που συγκίνησαν

Τι είπε η ηθοποιός για την κόρη της που της άλλαξε τη ζωή

Αποκλειστικά στο Star η Νία Βαρντάλος: Τα λόγια της για τους πρόσφυγες που συγκίνησαν

​Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του φιλμ «Γάμος αλά Ελληνικά» είναι πια στην μεγάλη οθόνη και η πρωταγωνίστρια και δημιουργός της ταινίας, Νια Βαρντάλος μίλησε αποκλειστικά στο Star και στην Έλγκα Νταιφά.

Η συνέντευξή της Νια Βαρντάλος και του Τζον Κορμπετ εξελίχθηκε σε ελληνικό γλέντι, μιας και στην ταινία ακούγεται το ελληνικό τραγούδι «Αχ Μαρία σ’ αγαπώ»

«Ξέρω αυτό το τραγούδι γιατί μεγάλωσα με ελληνική μουσική και έτσι αποφασίσαμε να το ηχογραφήσουμε» είπε η ηθοποιός και άρχισε να τραγουδάει.

Πέρασαν 14 χρόνια από την πρώτη φορά που η Βαρνταλος μας κάλεσε σε έναν κινηματογραφικό γάμο… Σήμερα είμαστε ξανά καλεσμένοι… στο sequel της ρομαντικής κομέντι στο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2».

Η Νια Βαρνταλος γεννήθηκε στον Καναδά όμως για τους δικούς της είναι πάντα η Ευγενία με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, μιας και έχει ελληνικές πλευρές στο χαρακτήρα της.

«Αγαπώ την οικογένειά μου, μου αρέσει να είμαι με ανθρώπους αλλά και να κάνω νέες γνωριμίες».

Η Βαρντάλος δεν έκρυψε ποτέ τον αγώνα της να γίνει μητέρα. Έκανε 13 αποτυχημένες εξωσωματικές και τελικά υιοθέτησε την κόρη της. Η ηθοποιός, όπως τονίζει στο Σταρ η μικρή Ιλάρια άλλαξε η ζωή της...

«Η κόρη μου είναι ένα πολύ γενναίο πλάσμα. Μπήκε στη ζωή μας όταν ήταν τριών ετών και μας άφησε να γίνουμε γονείς της» δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top