Ανατροπή για την κηδεμονία του Ρόκο - «Καμπανάκι» σε Μαντόνα και Γκάι Ρίτσι!

Τι αποφάσισε ο δικαστής για τη διαμάχη του πρώην ζευγαριού-Πρώτη ανάρτηση: 22/03/2016 00:01

Ανατροπή για την κηδεμονία του Ρόκο - «Καμπανάκι» σε Μαντόνα και Γκάι Ρίτσι!

​Αυστηρή προειδοποίηση στη Μαντόνα και τον Γκάι Ρίτσι ότι καταστρέφουν την παιδική ηλικία του γιου τους απηύθυνε ο δικαστής που έχει αναλάβει τη διαμάχη για την κηδεμονία του 15χρονου Ρόκο. Παράλληλα, αποφασίστηκε να σταματήσει η διαδικασία στο Λονδίνο και να παραμείνει σε εξέλιξη μόνο εκείνη στη Νέα Υόρκη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, από τον περασμένο Δεκέμβρη το πρώην ζευγάρι ερίζει για την κηδεμονία του 15χρονου μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και την μητέρα του και να πάει να ζήσει στην Μεγάλη Βρετανία με τον πατέρα του.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο Λονδίνο, ο δικαστής Μακ Ντόναλντ προέτρεψε την Μαντόνα και τον Γκάι να λύσουν τις διαφορές τους, προειδοποιώντας πως «θα ήταν τραγωδία αν ο έφηβος γιος τους συνέχιζε να χάνει κι άλλες ημέρες της παιδικής του ηλικίας» λόγω της δικαστικής διαμάχης των γονιών του, ενώ τους συνέστησε να περνούν περισσότερες ώρες μαζί του αντί να αντιδικούν.

Παράλληλα, ο δικαστής αποφάσισε πως η διαδικασία για την «τύχη» του 15χρονου στο Λονδίνο θα σταματήσει και θα συνεχιστεί μόνο στη Νέα Υόρκη. Αν και αυτό δεν αποτελεί απόφαση για την κηδεμονία του Ρόκο, ερμηνεύεται ως νίκη της τραγουδίστριας, με το επόμενο ραντεβού στις αίθουσες να έχει οριστεί για τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Κατέρρευσε στη σκηνή η Μαντόνα – «Έχασα το γιο μου»!

Τύφλα πάλι στη σκηνή η Μαντόνα- «Φέρτε μου να πιω!»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μαντόνα απαντά αν ήταν τύφλα στο μεθύσι σε συναυλία της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top