Ακομπλεξάριστη: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει την ηλικία της!

Τι λέει για το χρόνο που περνά

Ακομπλεξάριστη: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει την ηλικία της!

Στη λίστα με τους celebrities που λένε, χωρίς φόβο και πάθος, την ηλικία τους μπήκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου! Μάλιστα, δεν δίστασε να… αστειευτεί όταν δημοσιογράφος της ανέφερε ότι «σαρανταρίζει».

«Τι κάνω; Σαρανταρίζω; Σαρανταφεύγα είμαι! Δεν σαρανταρίζω, σαρανταφευγίζω», δηλώνει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η ηθοποιός και εξομολογείται ότι θα γίνει 47 τον Απρίλιο!

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα παραδέχεται ότι δεν έχει κόμπλεξ να κυκλοφορήσει χωρίς μακιγιάζ, όπως, εξάλλου την έχουμε δει αρκετές φορές, αλλά και πως η υστεροφημία δεν την αφορά.

Όταν την ρωτούν αν το πέρασμα του χρόνου αλλάζει τις προτεραιότητες ενός ηθοποιού καθότι ωριμάζει, η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Marvin’s Room» και περιοδεύει με το «Επάγγελμα Πόρνη», απαντά: «νιώθω ότι ζω πιο βαθιά στην Τέχνη μου. Ίσως φταίει η εποχή, ίσως η στιγμή μου. Παλιότερα κάναμε και περισσότερα πράγματα –και τηλεόραση και θέατρο- και ήμασταν πιο αποστασιοποιημένοι. Τώρα που ασχολούμαι μόνο με το θέ��τρο, προσέχω περισσότερο τις επιλογές μου. Κάνω πράγματα που με ευχαριστούν πραγματικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top