Θα μας τρελάνει: Μετά την Ναόμι Κάμπελ ξανά μαζί με την Ιρίνα ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Το ένα μοντέλο πιάνει το άλλο αφήνει!-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θα μας τρελάνει: Μετά την Ναόμι Κάμπελ ξανά μαζί με την Ιρίνα ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Να μας τρελάνουν έχουν βαλθεί Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ, καθώς εκεί που τους έχουμε για χωρισμένους κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μες τα μέλια, και εκεί που τους έχουμε για full ερωτευμένους, σκάνε ξανά οι φήμες πως χώρισαν, με τον 41χρονο ηθοποιό να εμφανίζεται δημόσια με την Ναόμι Κάμπελ.

0302-bradley-cooper-irina-shayk-fame-4.jpg
Το νέο επεισόδιο στην σαπουνόπερα, έχει ως εξής: Λίγες ημέρες μετά τις φώτο του Μπράντλεϊ που κυκλοφόρησαν να τρώει πρωινό με την 45χρονη «μαύρη γαζέλα» στο Δυτικό Χόλιγουντ, ο χολιγουντιανός σταρ εθεάθη στο Παρίσι αγκαζέ με την 30χρονη Ρωσίδα καλλονή!

010316231042_2565.jpg
Όπως βλέπετε και στην φώτο που δημοσίευσε η «The Sun», ο Μπράντλεϊ και η Ιρίνα περπατούσαν στους δρόμους της «πόλης του Έρωτα», αποδεικνύοντας πως είναι «μαζί» παρά τις φήμες χωρισμού.

010316231043_3455.jpg
Άτομα από το περιβάλλον της Ναόμι πάντως, αναφέρουν πως η 45χρονη καλλονή και ο 41χρονος Κούπερ είναι απλά πολύ καλοί φίλοι, και βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν μαζί το πρωινό τους στο Los Angeles, μιας και η «μαύρη γαζέλα» βρέθηκε εκεί για να δώσει το «παρών» σε parties.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top