Είναι επίσημο: Για τα μάτια της νταντ��ς χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι!Ιδού και οι φώτο-πειστήρια

Μετά το διαζύγιο από την σύζυγό του, ο ρόκερ επέστρεψε στην «πέτρα του σκανδάλου»

Είναι επίσημο: Για τα μάτια της νταντάς χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι!Ιδού και οι φώτο-πειστήρια

Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν πάρει διαζύγιο για τα μάτια… της νταντάς επιβεβαίωσε ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ, πρώην σύζυγος της Γκουέν Στέφανι!

(Το ραντεβού με την πέτρα του σκανδάλου)

γ1.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 50χρονος ρόκερ απατούσε την 46χρονη τραγουδίστρια με την νταντά των παιδιών τους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ).

γ2.jpg
Όλο αυτό το διάστημα μετά τον χωρισμό, ο Γκάβιν κρατούσε χαμηλούς τόνους. Ωστόσο μετά την δημοσιοποίηση του δεσμού της Γκουέν με τον Μπλέικ Σέλτον, ο πρώην της αποφάσισε να… «εκδηλωθεί».

(Γκουέν και Γκάβιν πριν τον χωρισμό)

spl1174658_002.jpg
Οι παπαράτσι τον τσάκωσαν κατά την διάρκεια γεύματος με την Μίντι Μαν (την νταντά «πέτρα του σκανδάλου») στο Βόρειο Χόλιγουντ, ενώ πηγές αναφέρουν πως η συνάντηση αυτή ήταν κάτι παραπάνω από… φιλική με το ζευγάρι να αποχωρεί μαζί από το εστιατόριο.

(Η Γκουέν με το νέο αμόρε)

spl1198680_008.jpg
Να σημειώσουμε, ότι ο 50χρονος «τα είχε» για τρία ολόκληρα χρόνια με την νταντά, κάτω από την μύτη της Γκουέν Στέφανι, ακόμα και όταν η 46χρονη σταρ ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

(Ο Ρόσντεϊλ με την νταντά και τα παιδιά του)

spl1176465_009.jpg
Μάλιστα λέγεται πως την είχε παρατήσει λεχώνα στο νοσοκομείο για να πάει να κάνει σεξ με την Μίντι Μαν, η οποία σημειωτέον είχε και μια «εμμονή» με την Γκουέν, με αποτέλεσμα να την μιμείται και να συμπεριφέρεται ή να ντύνεται ακριβώς όπως εκείνη.
spl1176465_012.jpg
spl1179791_001.jpg

(Το ζευγάρι μπροστά και η νταντά πίσω)
spl1176465_001.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top