Για πρώτη φορά: Η Σίσσυ Φειδά μιλάει για το μωρό που περιμένει

«Κάθομαι το βράδυ, πιάνω την κοιλίτσα μου και μιλάω με το μωρό μου» εξομολογήθηκε

Για πρώτη φορά: Η Σίσσυ Φειδά μιλάει για το μωρό που περιμένει

​Για το παιδί που κυοφορεί μίλησε για πρώτη φορά η Σίσσυ Φειδά, χθες βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Βιώνω την εγκυμοσύνη μου καλά και ήρεμα. Με έχει πιάσει όμως ένας φόβος. Ενώ όλα πάνε πολύ καλά, φοβάμαι ακόμα να το λέω. Ίσως επειδή προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα και εγώ. Ήθελα να γίνω μαμά από 20 χρόνων αλλά όχι έτσι. Ήθελα με το σωστό τρόπο. Να έχω δηλαδή έναν σύντροφο, ο οποίος να με εμπνεύσει να κάνω το παιδί του. Να έχει όλο το πακέτο» είπε χαρακτηριστικά η διακοσμήτρια, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

μηνα.jpg
(Το ζευγάρι πριν ένα μήνα έκανε τη βόλτα του σε γνωστό Εμπορικό Κέντρο των Βορείων Προαστίων)

Όσο για το αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι, η Σίσσυ αποκάλυψε:

«Έχω μάθει το φύλο, αλλά δεν θέλω να σου το πω. Ένας λόγος που ήθελα να το μάθω, είναι επειδή ήθελα να έχω διάλογο με το μωρό. Να συζητάμε. Κάθομαι το βράδυ, πιάνω την κοιλίτσα μου και του λέω “ξύπνησες μωράκι μου, τι θες πεινάς; Και του λέω καμιά φορά και βρωμοκουβέντες που δεν μπορώ να της πω στον αέρα» είπε η Σίσσυ, αφήνοντας να εννοηθεί πως το παιδί που κυοφορεί είναι αγόρι.

σισσω 2.jpg

Όχι μόνο χαρά αλλά και άγχος, έχει η πρώην οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι από την Αρχή», όπως εκμυστηρεύτηκε.

«Έχεις ακούσει που λένε ή μικρός-μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου; Κατάλαβα γιατί το λένε. Όσο μεγαλώνεις βλέπεις αυτή την ασχήμια που υπάρχει γύρω σου και έχεις μία μεγαλύτερη αίσθηση του κινδύνου και των πραγμάτων της ζωής και ο φόβος σου μεγαλώνει. Φόβος για το αν θα καταφέρεις να διδάξεις το παιδί σου σωστά, αν θα σου πάθει τίποτα και διάφορα άλλα. Όταν είσαι μικρός, δεν έχεις επίγνωση και είσαι ανέμελος. Όταν είσαι μεγάλος, βλέπεις τα γεγονότα στις ειδήσεις και λες “που σε φέρνω πουλάκι μου, σε τι κόσμο;”

σίσσυ 3.jpg

Αν και σε γενικές γραμμές δεν είναι περίεργη έγκυος η Σίσσυ παραδέχεται πως έχει στείλει αρκετές φορές τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο να της φέρει φαγητά που της έχουν «μυρίσει».

«Μου έχει μυρίσει hotdog βρώμικο από την πλατεία Μαβίλης και λουκουμάδες. Δεν έχω λιγούρες τα βραδιά αλλά τα πρωινά. Το βράδυ κοιμάμαι και δεν χαλάω τον ύπνο μου για κανέναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ: Η Σίσσυ Φειδά με φουσκωμένη κοιλιά στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης!

Έγκυος η Σίσσυ Φειδά: ΔΕΙΤΕ την ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Έρχεται ο πελαργός στην ελληνική showbiz: Έγκυος η Σίσσυ Φειδά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top