«Σφαγή» τραγουδιστών για ένα σακάκι - «Όποιος τα παρακολουθεί αυτά είναι ψιλογκέι»!

Το... κόκκινο πανί που έφερε αναταραχή

«Σφαγή» τραγουδιστών για ένα σακάκι - «Όποιος τα παρακολουθεί αυτά είναι ψιλογκέι»!

​Άνω κάτω έγινε η ελληνική showbiz για ένα… κόκκινο σακάκι, το οποίο φόρεσαν δύο γνωστοί τραγουδιστές. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο χαρακτήρισε «ψιλογκέι» όσους ασχολούνται με το θέμα και παρατήρησαν την ομοιότητα!

Η αναταραχή προκλήθηκε από την αφίσα του νυχτερινού κέντρου «Caramela», στο οποίο εμφανίζεται ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος πόζαρε με κόκκινο βελούδινο σακάκι με μαύρα πέτα, μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

1243.jpg

Ντυμένος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όμως, εμφανίστηκε πρώτος ο Νίκος Βέρτης, τις ημέρες των Χριστουγέννων, στην πίστα του «Κέντρου Αθηνών»!

collage7878.jpg

Τι το ‘θελαν ορισμένοι να επισημάνουν την στυλιστική ταύτιση, όπως συμβαίνει σε κάθε παρόμοια περίπτωση;

Έξαλλος έγινε ο Πάνος, ο οποίος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό»: «κάποιος κακοθελητής είπε ότι έρχομαι δεύτερος και καταϊδρωμένος. Εγώ λοιπόν δεν παρακολουθώ τον κάθε συναδελφό μου τι φοράει και ειδικά τους άντρες. Αυτοί, λοιπόν, που παρακολουθούν τους άντρες είναι ψιλογκέι!».

«Δεν με πείραξε το “δεύτερος”, το “καταϊδρωμένος” με πείραξε», κατέληξε ο τραγουδιστής, που για τον χαρακτηρισμό που εκτόξευσε, μάλλον... δεν ίδρωσε τ’ αυτί του!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Πάνου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top