Πενέλοπε Κρουζ: Τι λέει για τις φωτογραφίες της με ξυρισμένο κεφάλι λόγω καρκίνου!

Οι πόζες που συγκλόνισαν το Διαδίκτυο

Πενέλοπε Κρουζ: Τι λέει για τις φωτογραφίες της με ξυρισμένο κεφάλι λόγω καρκίνου!

​Για τις φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με γάζες στο στήθος και με ξυρισμένο κεφάλι λόγω καρκίνου, οι οποίες συγκλόνισαν το Διαδίκτυο, μίλησε η Πενέλοπε Κρουζ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 41χρονη ηθοποιός έγινε αγνώριστη, στο πλαίσιο της ταινίας «Ma Ma», στην οποία υποδύεται μία άνεργη δασκάλα και μητέρα ενός μικρού αγοριού, που παθαίνει καρκίνο του μαστού, αλλά επιλέγει να τον αντιμετωπίσει με θάρρος, κουράγιο και αισιοδοξία, παρά το ότι κάνει μαστεκτομή και χάνει όλα της τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες.

db4603fxjdjcdqjg4fob1b76l.jpg

«Το ωραίο με αυτή τη δουλειά είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να πεις “νιώθω πλέον σίγουρος, τα ξέρω όλα, έχω τον έλεγχο σε όσα κάνω”. Δεν ξέρεις τίποτα γιατί κάθε φορά έρχεσαι αντιμέτωπος με έναν χαρακτήρα που μαθαίνεις εκείνη την ώρα. Κι αυτό το ταξίδι είναι θαυμάσιο!», είπε η Πενέλοπε, τονίζοντας ότι ο ρόλος της καρκινοπαθούς ήταν ένα μάθημα ζωής για εκείνη και φόρος τιμής στις γυναίκες που «παλεύουν» με την ασθένεια.

Penelope-Cruz-Ma-Ma.jpg

Η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζούλιο Μεντέμ, κυκλοφόρησε πέρυσι στην Ισπανία και σύντομα θα βγει στις αίθουσες ανά τον κόσμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top