Παντρεύτηκε κρυφά η Μάρω Λύτρα; Η φώτο και το μήνυμα για τον «περήφανο σύζυγο»!

Οργιάζουν οι φήμες μετά από ανάρτηση στo Facebook

Παντρεύτηκε κρυφά η Μάρω Λύτρα; Η φώτο και το μήνυμα για τον «περήφανο σύζυγο»!

Φήμες για κρυφό γάμο σκόρπισε η ανάρτηση Ελληνίδας τραγουδίστριας στο Facebook, στην οποία αποκαλεί τον αγαπημένο της… «περήφανο σύζυγο»!

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ο σύντροφός της με την κόρη που έχει από τον πρώτο του γάμο και το σκυλάκι που μόλις απέκτησαν, η Μάρω Λύτρα έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα: «ο περήφανος σύζυγός μου, η θετή μου κόρη και το μωρό Ματέους».

maro-litra.jpg

Η 45χρονη, σήμερα, τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε από τον δεύτερο κύκλο του «Fame Story», πριν από 11 χρόνια, ζει πλέον μόνιμα στον Καναδά. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αφού φοίτησε σε σχολή, εργάζεται ως νοσοκόμα, ενώ κάνει επιλεκτικές live εμφανίσεις.

litra2 (720x731).jpg
Και μπορεί στο παρελθόν να χύθηκε πολύ μελάνι για τον δεσμό της με τον Κώστα Καραφώτη, ωστόσο, η Μάρω ζει πλέον ευτυχισμένες στιγμές στο πλάι του επιχειρηματία, Τεό Παππά, τον οποίο γνωρίζει από την ηλικία των 15, καθώς και των τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του, τους γιους του Πολ και Τζον και την κόρη του Άμπερ.

Θυμίζουμε ότι με παρόμοιο τρόπο αποκάλυψε, τον Αύγουστο που μας πέρασε, η Έλενα Παπαρίζου ότι παντρεύτηκε κρυφά με τον Ανδρέα Καψάλη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top