Νότης Σφακιανάκης: Τι αποκάλυψε για τη σύζυγό του και γιατί της ζήτησε συγγνώμη!

Η γνωριμία τους, ο γάμος και οι δυσκολίες

Νότης Σφακιανάκης: Τι αποκάλυψε για τη σύζυγό του και γιατί της ζήτησε συγγνώμη!

Για την Αγγλίδα σύζυγό του, Κίλι, την οποία βλέπουμε σπάνια, μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της γνωριμίας και του γάμου τους, ενώ της ζήτησε «συγγνώμη» on air!

Όπως είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» του Star, γνώρισε την αγαπημένη του το 1984, οπότε και εκείνος εργαζόταν ως DJ και εκείνη ως ξεναγός: «την είδα να χορεύει με την κοπέλα ενός φίλου μας και νόμιζα ότι ήταν αδερφή της. Λέω στον φίλο μου “ρε ποια είναι αυτή; Η αδερφή της Καρολίνας;”. Πριν καν το καταλάβω, μου την έφερε στην κονσόλα, μιλήσαμε και γνωριστήκαμε».

081214093308_8336.jpg

«Μετά το Καλοκαίρι, που δεν έπαιζα μουσική, έριχνα μπετά με το καρότσι, για 2.000 δραχμές τότε. Η γυναίκα μου έμεινε δίπλα μου, φρουρός. Ζούσαμε σε ένα ημιυπόγειο και, από αυτά που είχαμε μαζέψει, είχαμε 2.000 δραχμές για τα έξοδα και για να ζήσουμε», συνέχισε.

081214093310_0614.jpg

Περιγράφοντας τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη, ο Νότης δεν έκρυψε ότι τον συνεπήρε η εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και πως είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, γεμάτος καλοσύνη, ενώ της ζήτησε συγγνώμη «για όσα λάθη έχω κάνει»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νότης για τη σύζυγό του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top