ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Βίκυ Κάβουρα απαντά αν έχει δεσμό με τον πρώην της Καινούργιου!

Πώς σχολίασε τις φήμες περί σχέσης με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Βίκυ Κάβουρα απαντά αν έχει δεσμό με τον πρώην της Καινούργιου!

Φανερά ενοχλημένη και… αποχωρώντας άρον άρον απάντησε η Βίκυ Κάβουρα σε δημοσιογράφους που την ρώτησαν για τις φήμες ότι βγαίνει με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι φήμες ξεκίνησαν προ ημερών, όταν στην εκπομπή «Τατιάνα Live», ανέφεραν ότι πολλοί έχουν δει την ηθοποιό και τον επιχειρηματία στη Γλυφάδα, αφήνοντας, ωστόσο, ανοικτό το ενδεχόμενο για το αν πρόκειται για νέο ειδύλλιο ή, απλά, για δύο ανθρώπους που βγαίνουν.

«Εσείς πώς θα νιώθατε αν ξαφνικά μια μέρα ακούγατε ότι έχετε δεσμό με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε προσωπικά, ο οποίος μάλιστα, ξέρετε ότι έχει και σχέση; Πώς θα νιώθατε; Άσχημα; Κι εγώ...», είπε on camera η Βίκυ.

Όταν την ρώτησαν αν όντως πήρε τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου για να της πει πως όσα γράφονται δεν αληθεύουν, όπως υποστήριξαν την Δευτέρα στην εκπομπή «Το Πρωινό», η ηθοποιός απάντησε «είχατε, δεν είχατε, με στεναχωρήσατε! Πάω να γελάσω» και… αποχώρησε!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα για τις φήμες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top