Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από την βάπτιση της κόρης Ρέμου – Μπόσνιακ!

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην εκκλησία και η απουσία του Λιάγκα

Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από την βάπτιση της κόρης Ρέμου – Μπόσνιακ!

​Πλούσιο παρασκήνιο είχε η βάπτιση της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, καθώς το ζευγάρι προσπάθησε να παραπλανήσει τους παπαράτσι προκειμένου να αποφύγει τα φλας. Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιάγκας ένιωσε την ανάγκη να… εξηγήσει γιατί δεν ήταν καλεσμένος, παρά την συνύπαρξή του με τον τραγουδιστή στο «The Voice».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή «Καλημερούδια», αρχικά το μυστήριο επρόκειτο να γίνει στο Γκολφ της Γλυφάδας, όμως, για διαδικαστικούς λόγους, η εν λόγω τοποθεσία ακυρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, λίγο δηλαδή πριν την βάπτιση, που τελικά έγινε στην εκκλησία του αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Μάλιστα, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι πήγαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γκολφ και έψαχναν απεγνωσμένα το πού θα γίνει η βάπτιση, ενώ κάποιοι κατευθύνθηκαν στο μαγαζί που διατηρεί ο Αντώνης Ρέμος στη Γλυφάδα όπου τον «τσάκωσαν» με τις φόρμες!

«Τι κάνετε εδώ παιδιά; Έχει γίνει η βάπτιση! Μην περιμένετε, φύγετε», είπε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Mega, η οποία επεσήμανε ότι οι φωτογράφοι σεβάστηκαν την επιθυμία του Αντώνη να μην δοθεί δημοσιότητα στο μυστήριο και… δεν κρεμάστηκαν από τα δέντρα που υπάρχουν γύρω από τον ναό, όπως έχει γίνει κατά το παρελθόν!

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε on air τον λόγο που δεν προσκλήθηκε, ούτε στο μυστήριο, αλλά ούτε και στο πάρτι που ακολούθησε, σε αντίθεση με τον Θέμη Γεωργαντά: «δεν είμαστε φίλοι με τον Ρέμο! Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλείς, προφανώς, τους πολύ φίλους σου και τους δικούς σου ανθρώπους».

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής είχε καλέσει τον τραγουδιστή στη βάπτιση του δευτερότοκου γιου του, τον Μάιο που μας πέρασε, αλλά εκείνος δεν πήγε. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, δικαιολογήθηκε on air στο «The Voice», λέγοντας πως είχε γιορτή η -αβάπτιστη τότε- κόρη του.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στις πρωινές εκπομπές για την βάπτιση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top