Νέο «χτύπημα» Έλληνα celebrity: «έκανα σεξ σε δημόσιο χώρο. Ας με συλλάβουν!»

Τι αποκαλύπτει για την ερωτική του ��ωή

Νέο «χτύπημα» Έλληνα celebrity: «έκανα σεξ σε δημόσιο χώρο. Ας με συλλάβουν!»

​Τελειωμό δεν έχει η λίστα με τα ερωτικά καμώματα των Ελλήνων celebrities: μετά τις 4.000 παρτενέρ του Γιάννη Σπαλιάρα, το μόριο – Ferrari του Διονύση Αλέρτα και το διήμερο σεξ με παρέα πέντε Ιταλίδων του Άνθιμου Ανανιάδη, έρχονται νέες «πιπεράτες» αποκαλύψεις, με σέξι αγόρι της TV να... ζητά τη σύλληψή του επειδή έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά και να μιλά για την πρώτη του φορά!

«Στο αμάξι, στο δρόμο και στη θάλασσα έχω κάνει σεξ. Κανένα από αυτά δεν είναι περίεργο», δηλώνει, στο περιοδικό «Ok!», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και, όταν τον ρωτούν αν φοβήθηκε μήπως τον πιάσουν, απαντά: «ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει αν με πιάσουν! Τι έκανα; Έγκλημα; Αν θέλουν να με βάλουν φυλακή επειδή έκανα σεξ σε δημόσιο χώρο με την κοπέλα μου, ας με συλλάβουν! Έτσι κι αλλιώς, όπως το πάνε, θα μας φορολογήσουν και το σεξ!».

Παράλληλα, το μοντέλο εξομολογείται πως άρχισε να φλερτάρει στα 13 του, ενώ η πρώτη του φορά ήταν στα 16, όταν ήταν μαθητής της Α’ Λυκείου, με παρτενέρ μία κοπέλα 23 ετών που είχε γνωρίσει στο γυμναστήριο. «Το ευτύχημα είναι ότι ήμουν ψηλός, οπότε μεγαλοέδειχνα. Βέβαια, δεν της είπα ότι δεν είχα καμία σεξουαλική εμπειρία. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ότι ήμουν παρθένος. Τότε τα αγόρια ενδιαφέρονταν περισσότερο να ευχαριστήσουν την κοπέλα, παρά να ευχαριστηθούν τα ίδια, οπότε πάντα ρωτούσα “πώς τα πήγα; Ήμουν καλός; Πέρασες καλά;”».

«Είμαι περισσότερο του φλερτ παρά του σεξ», δηλώνει ο Δημήτρης και αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο διάστημα που απείχε από το σεξ ήταν 10 μήνες, στα 19 του και μετά από χωρισμό, ενώ παραδέχεται ότι πριν από δύο χρόνια σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου στην τότε σύντροφό του.

Όσο για όσους τον επικρίνουν, μιας και τους τελευταίους μήνες άλλαξε τρεις συντρόφους;
«Ψάχνω την κατάλληλη γυναίκα, οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης. Από τη στιγμή που δεν έχω οικογένεια και παιδιά και δεν πρόσβαλα τις γυναίκες που ήταν δίπλα μου, δεν ενοχλώ κανέναν!», απαντά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top