Το παραδέχθηκε: ζευγάρι με ποδοσφαιριστή η Μαρία Έλενα Κυριάκου!

Γιατί οργιάζουν οι φήμες μετά την δήλωσή της

Το παραδέχθηκε: ζευγάρι με ποδοσφαιριστή η Μαρία Έλενα Κυριάκου!

Σε κουίζ για… γερούς λύτες έχει εξελιχθεί η on air εξομολόγηση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου για την σχέση της με γνωστό ποδοσφαιριστή!

«Η πρώτη μου μεγάλη σχέση ήταν με εν ενεργεία ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σήμερα σε μεγάλη ομάδα», είπε, στην εκπομπή του Βαγγέλη Ευαγγέλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Kλικ fm» της Κύπρου, η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως… «πάντα ήταν μόδα οι ποδοσφαιριστές».

collagecf.jpg
(O πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους με τον οποίο φέρεται να ήταν ζευγάρι)

Η 31χρονη τραγουδίστρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή μετά τη νίκη της στο πρώτο «The Voice» και εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, δεν είπε περισσότερα στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι!

Για την… ιστορία, το 2006 η Μαρία Έλενα παντρεύτηκε με Κύπριο αθλητικογράφο, από τον οποίο χώρισε το 2011, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Επίσης, όπως σας έχουμε ενημερώσει, φήμες -που η ίδια ουδέποτε επιβεβαίωσε- την ήθελαν ζευγάρι με τον στενό συνεργάτη της, Ευθύβουλο Θοεχάρους, για περίπου ένα χρόνο, από το φινάλε του talent show και έως την επιστροφή από την Eurovision, τον περασμένο Μάιο.

Άρα, ο ποδοσφαιριστής ήταν στη ζωή της κατά την περίοδο 2012 - 2014; Μόνο η ίδια και εκείνος ξέρουν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top