Αποκαλύψεις από τις λίγες: Ο "Χάρι Πότερ" αυνανιζόταν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας

ΔΕΙΤΕ τι είπε σε συνέντευξή του

Αποκαλύψεις από τις λίγες: Ο "Χάρι Πότερ" αυνανιζόταν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας

Πολύ «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την εφηβική του ηλικία έκανε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Playboy.

Τότε ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στις ταινίες «Χάρι Πότερ» και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν… αυνανιζόταν στη διάρκεια των γυρισμάτων απάντησε με ειλικρίνεια:

«Ναι! Ήμουν κλασικός έφηβος όσον αφορά αυτό το θέμα. Η αγαπημένη μου ατάκα είναι του Louis C.K.'s, που λέει "Το ανακάλυψα στα 11, και δεν έχασα ούτε μία μέρα"».

Harry-Potter-and-the-Forbidden-Journey.jpg
«Νομίζω ότι άρχισα πολυ νωρίς, πριν από την εφηβεία μου» πρόσθεσε ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως «Δεν το έκανα στο στούντιο, ούτε περίμενα και το διάλειμμα για να τρέξω στο βανάκι, γιατί αυτό που νιώθει κανείς είναι πάλι υπέροχα δοσμένο από τον Louis C.K.: "είναι αυτός ο φόβος ότι μόλις έχεις εκσπερματίσει και όλοι ξέρουν ότι το έκανες". Οπότε δε θα μπορούσα να γυρίσω στο set και ν�� κοιτάξω κανέναν στα μάτια, με το φόβο ότι ξέρουν τι έχει προηγηθεί».

Harry-Potter (1).jpg

Δεν ξέρουμε αν έπρεπε να προβεί σε τόσες λεπτομέρειες, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top