Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τους δυο γιους της

«Ήθελα δεύτερο παιδί. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν προκύπτουν αυτά τα πράγματα» εξομολογήθηκε

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τους δυο γιους της

​Για το ερχομό του δεύτερου γιου της, Βασίλη, που ήρθε στον κόσμο πριν ενάμιση χρόνο, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» η Αγγελική Ηλιάδη.

«Εγώ το έλεγα πάντα πως ήθελα δεύτερο παιδάκι. Νομίζω πως είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν προκύπτουν αυτά τα πράγματα. Τα αφήνεις να γίνουν γιατί τα θέλεις. Οπότε ναι το θέλαμε και ήρθε και πολύ γρήγορα» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε πως για δύο χρόνια είχε εγκαταλείψει την δουλειά της επειδή ήθελε να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά της!

«Λείπω από την δουλειά δύο χρόνια. Ούτε εγώ κατάλαβα όμως πως πέρασαν. Σταμάτησα να δουλεύω όταν ήμουν πεντέμισι μηνών. Το είχα πολύ ανάγκη να μείνω με το μωρό, να είμαι εκεί ειδικά σ’ αυτούς τους πρώτους μήνες που το μωρό έχει ανάγκη την μαμά και μετά, ξέρεις το στάδιο που σιγά-σιγά μεγαλώνει και βλέπεις διαφορετικά πράγματα» εξομολογήθηκε συγκινημένη η τραγουδίστρια.

paidia (800x516).jpg
(H Αγγελική Ηλιάδη με τα δύο της παιδιά το περασμένο καλοκαίρι στα Δωδεκάνησα)

Μάλιστα τώρα που εδώ και μία εβδομάδα έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την εμφάνισή της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί έχουν αρχίσει τα πρώτα παράπονα!

ΗΛΙΑΔΑ.jpg
(η τραγουδίστρια με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντζογλου και τα δύο της παιδιά)

«Τώρα που ξεκίνησα πάλι δουλειά και εδώ και μία εβδομάδα γυρνάω πολύ αργά στο σπίτι, δεν βλέπω το γιο μου, Βασίλη και με πιάνουν τα νεύρα μου. Ο μεγάλος μου γιος πάντα γκρίνιαζε και τώρα συνεχίζει να γκρινιάζει. Μου λέει “που πας μαμά” και του λέω “σ��ην δουλειά”, “όχι να μην πας” μου λέει και του εξηγώ πως δεν γίνεται» δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη και πρόσθεσε «το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε τα παιδιά μας να χαμογελάνε, να τους δίνουμε ό, τι μπορούμε και να βλέπουμε πως είναι γεμάτα. Εγώ αυτό θέλω και αυτό έχω ανάγκη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top