ΒΙΝΤΕΟ: επιτέθηκε σε υπάλληλο ο σύζυγος της Χάλι Μπέρι – τους ζητά 4 εκατομμύρια!

Επεισόδιο σε αεροδρόμιο/ Πρώτη ανάρτηση: 21/10/2015 00:00

ΒΙΝΤΕΟ: επιτέθηκε σε υπάλληλο ο σύζυγος της Χάλι Μπέρι – τους ζητά 4 εκατομμύρια!

«Χρυσάφι» καλούνται να πληρώσουν η Χάλι Μπέρι και ο σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, καθώς υπάλληλος αεροδρομίου τους ζητά 4,4 εκατομμύρια ευρώ, επειδή τον έσπρωξαν και τον έριξαν κάτω, μετά από απρόκλητο επεισόδιο.

Ο Ρονάλντο Όουενς, υπάλληλος στο αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες κατέθεσε μήνυση στην οποία υποστηρίζει ότι το ζευγάρι του επιτέθηκε χωρίς λόγο, καθώς… βρέθηκε στο διάβα του, ενώ, ο Μαρτίνεζ, χρησιμοποιώντας το άδειο παιδικό κάθισμα που κουβαλούσε, τον έριξε στο έδαφος.

FFN_Berry_Halle_VAH_BJJ_010415_51617558 (1024x819).jpg

Το περιστατικό έγινε πριν από 9 μήνες, οπότε και η οικογένεια επέστρεψε στις ΗΠΑ από ταξίδι στο Παρίσι και έχει καταγραφεί από τις κάμερες. Μάλιστα, το βίντεο έχει δημοσιευτεί στο Ίντερνετ και, τότε, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, τόσο για τη συμπεριφορά του 49χρονου ηθοποιού, όσο και για την απάθεια της βραβευμένης με Όσκαρ σταρ, η οποία απλά προσπέρασε τον άτυχο υπάλληλο.

collageberry (1024x600).jpg

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Όουενς, στεκόταν στο σημείο που επιβάλλουν τα καθήκοντά του και σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να «κλείσει» τον δρόμο στο ζευγάρι, ενώ, αν και ο Μαρτίνεζ ήταν αυτός που του επιτέθηκε, η Μπέρι είναι ο ηθικός αυτουργός, καθώς «έχει επιτρέψει στον σύζυγό της να επιτίθεται εν λευκώ»!

Μέχρι στιγμής, κανείς από το ζευγάρι ή τους εκπροσώπους του δεν έχει σχολιάσει την μήνυση.

Δείτε στο βίντεο το συμβάν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top