ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της Μπαρ Ραφαέλι-Τα δάκρυα της καλλονής

«Στο πρώτο μας φιλί ως ανδρόγυνο, νιώσαμε την απόλυτη ένωση! Παντρεύτηκα τον καλύτερο μου φίλο»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της Μπαρ Ραφαέλι-Τα δάκρυα της καλλονής

​Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο της Μπαρ Ραφαέλι στο Ισραήλ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 29χρονη καλλονή παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Άντι Έζρα σε μια τελετή που έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο ακριβά θέρετρα της χώρας, προκαλώντας παράλληλα πολλές αντιδράσεις, καθώς για την ημέρα του γάμου η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο για οποιαδήποτε πτήση, πάνω από την περιοχή της τελετής.

12068014_10207926542704127_1146139653_n.jpg
Μερικές ημέρες μετά, το περιοδικό «Hello» δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα φωτογραφίες από τον γάμο της Μπαρ Ραφαέλι, η οποία παράλληλα μιλά και για την καλύτερη στιγμή του Μυστηρίου:

«Η καλύτερη στιγμή ήταν το πρώτο μας φιλί ως ανδρόγυνο, όταν πλέον είχαμε την ευλογία του ραβίνου. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και φυσικά αδιαφορούσαμε για όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω μας. Νιώσαμε ότι ενωθήκαμε με τον πιο βαθύ τρόπο. Οι δυο μας, μαζί, για πάντα!»

Untitled.jpg
Μιλώντας για τις προετοιμασίες του γάμου, η Μπαρ Ραφαέλι εξηγεί πως «ασχολήθηκα και με την πιο μικρή λεπτομέρεια. Ο ειδικός που με βοήθησε με την οργάνωση και την διακόσμηση με ενημέρωνε συνεχώς, γιατί ήθελα να έχω τον απόλυτο έλεγχο. Δεν επιθυμούσα να είμαι καλεσμένη στον γάμο μου. Ήθελα να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια, η 29χρονη καλλονή και πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αποκάλυψε πως κατέληξε στο συγκεκριμένο νυφικό:

12076985_10207926542784129_782872959_n.jpg
«Όταν αρραβωνιάστηκα, έτυχε να δω μια διαφήμιση της Chloe μ΄ένα νυφικό που το ερωτεύτηκα. Μόλις το είδα, ήξερα ότι μ΄αυτό ήθελα να παντρευτώ. Ο στιλίστας μου, Σάιμον Ελμαλέχ, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του οίκου οι οποίοι ήταν πολύ πρόθυμοι να δουλέψουμε μαζί πάνω στο σχέδιο. Χρειάστηκαν μόλις δυο ραντεβού στο Παρίσι και το νυφικό μου ήταν έτοιμο και τέλειο. Το δεύτερο φόρεμα ήταν δημιουργία του Ινμπάλ Ντροτ, ενός Ισραηλινού σχεδιαστή. Ήθελα κάτι απλό και σέξι, άνετο και καθόλου φανταχτερό. Διαλέξαμε ένα φόρεμα που έμοιαζε περισσότερο με νυφική τουαλέτα. Με το πρώτο νυφικό φόρεσα ίσια παπούτσια, γιατί ήθελα να νιώθω άνετα και να είμαι πολύ απλή στην τελετή, ενώ με το δεύτερο φόρεσα ψηλοτάκουνα σανδάλια Gianvito Rossi, για να αισθάνομαι σέξι όταν χορεύω. Μετά από λίγο όμως, όταν το πάρτι και ο χορός ξέφυγαν, τα αντικατέστησα με Converse».

12068040_10207926543224140_1742180614_n.jpg
Όταν αναφέρεται στον 40χρονο σύζυγό της, η Μπαρ Ραφαέλι λάμπει, εξηγώντας πως «με έκανε να πιστέψω πως ο σύντροφος σου είναι και ο καλύτερος σου φίλος. Σ΄εκείνον έχω βρει την εμπιστοσύνη, το χαμόγελο, το ρομαντισμό. Με κάνει ευτυχισμένη και χαίρομαι να ξυπνάω κάθε πρωί δίπλα του».

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στη γνωριμία τους, λέει πως συναντήθηκαν «μέσω ενός κοινού μας γνωστού πριν από τρία χρόνια. Κάναμε σχέση αμέσως, αλλά χωρίσαμε μετά από μερικούς μήνες για ένα διάστημα.Ξέραμε όμως ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον».

Η πρόταση γάμου έγινε όπως περιγράφει «από τον Άντι! Είναι παραδοσιακός και ρομαντικός άνδρας. Κατά την διάρκεια ενός δείπνου στις Μαλδίβες, σηκώθηκε από την καρέκλα του, γονάτισε και με ρώτησε αν ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Όσο για την δημιουργία οικογένειας; «Δεν θέλουμε ν΄αργήσουμε. Προς το παρόν επιθυμούμε να χαρούμε λίγο ακόμα ο ένας τον άλλον».

Τέλος, αναφερόμενη στη στιγμή που ένιωσε την απόλυτη συγκίνηση:

«Όταν είδα συγκεντρωμένους τους φίλους και τους συγγενείς μου, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα χαράς μου».

Διαβάστε περισσότερα στο "Hello" που κυκλοφορεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top