Αυτό κι αν είναι «βόμβα»: Ελληνίδα ηθοποιός ζευγάρι με τον Μανού Τσάο!

Μαζί σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Αυτό κι αν είναι «βόμβα»: Ελληνίδα ηθοποιός ζευγάρι με τον Μανού Τσάο!

​Με το στόμα ανοικτό αφήνει τους πάντες η πληροφορία πως γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον παγκοσμίου φήμης Γάλλο τραγουδιστή Μανού Τσάο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Hello», o 54χρονος μουσικός -που έχει αφήσει εποχή με τα τραγούδια του, αρχής γενομένης από το «Me Gustas Tu» και τον Ιούλιο που μας πέρασε έκανε συναυλία στη Μαλακάσα- βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλέλιας Ρένεση!

230715140001_1256 (1024x678).jpg
(O Μανού Τσάο κατά τη συναυλία του, τον Ιούλιο, στη Μαλακάσα)

Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο έρωτας με τον Μανού είναι ο λόγος για τον οποίο η ηθοποιός χάθηκε για αρκετό καιρό από τον θεατρικό και τηλεοπτικό χώρο, μετά το τέλος της σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η πρώην του Αντώνη Κανάκη και φημολογούμενη πρώην αγαπημένη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, περνά τρυφερές στιγμές στο πλευρό του πασίγνωστου τραγουδιστή και ζουν μαζί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό. Μάλιστα, αν και κρατούν χαμηλούς τόνους, έκαναν διακοπές το Καλοκαίρι στη Ζάκυνθο, αλλά και περπατούν χεράκι – χεράκι όταν βρίσκονται στην Αθήνα.

Προς το παρόν, η Κλέλια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τη φημολογούμενη σχέση της. Αυτές τις μέρες, πάντως, είναι στην Ελλάδα, καθώς το βράδυ της Τρίτης έγινε η πρώτη προβολή της ταινίας «Μαριονέτες», σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή, στην οποία πρωταγωνιστεί.

5498_RENESI_KALATZIS_SOTIROPOYLOY_29092015 (1024x665).jpg
(H Kλέλια με τον Π. Καλατζή και την Τ. Σωτηροπούλου, στην επίσημη προβολή της ταινίας)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top