Έκραξαν την 20χρονη καλλονή Τζίτζι Χαντίντ για τις καμπύλες της και ξέσπασε: «Μην με βλέπετε!»

Απάντησε στους επικριτές της μέσω Instagram

Έκραξαν την 20χρονη καλλονή Τζίτζι Χαντίντ για τις καμπύλες της και ξέσπασε: «Μην με βλέπετε!»

Βλέποντας φωτο της Τζίτζι Χαντίντ σίγουρα θα την θαυμάσεις τόσο για το λαμπερό της πρόσωπο όσο και για το ωραίο της κορμί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας!

spl1114051_001.jpg
Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που την «έκραξαν» στα τελευταία της catwalk επειδή έχει καμπύλες και όχι ένα πολύ αδύνατο κορμί, όπως τα άλλα top models.

spl1126434_023.jpgspl1126434_024.jpg

Βέβαια, η 20χρονη καλλονή δεν άφησε τα αρνητικά σχόλια για εκείνη να περάσουν έτσι. Μέσω Instagram έγραψε ένα κείμενο το οποίο είδαν οι 6,4 εκατομμύρια followers της και όχι μόνο φυσικά!

τζιτζι.jpg

«Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν αρνητικά σχόλια αυτό το μήνα. Ναι, η κριτική στα social media έρχεται από ανθρώπους που, στο 99% των περιπτώσεων, δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε. Αλλά είμαι άνθρωπος και δεν θα πω ψέματα. Επέτρεψα σε αυτό τον αρνητισμό να με επηρεάσει λίγο», έγραψε η Χαντίντ και συνέχισε: «Όχι, δεν έχω τον ίδιο σωματότυπο με άλλα μοντέλα στις επιδείξεις. Όχι, δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη στα σόου. Ναι, θέλω να έχω μοναδικό στιλ περπατήματος, αλλά επίσης ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ. Δεν είμαι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μοντέλο με το σωματότυπό μου σε αυτή τη βιομηχανία».

«Μπορείτε να θεωρείτε ό,τι θέλετε, αλλά είμαι μια κοπέλα που εργάζεται σκληρά και εμφανίστηκα στο μόντελινγκ σε μια εποχή που γινόταν η αλλαγή. Έχω ένα σώμα που παλιότερα δεν θα το δέχονταν στα fashion shows και χαίρομαι που με στηρίζουν σχεδιαστές, στυλίστες κτλ» ανέφερε και ζήτησε από τους επικριτές της να μην ξεσπούν το θυμό τους πάνω της.

spl1129078_018.jpg
«Ναι, έχω μπούστο. Εχω κοιλιακούς. Εχω οπίσθια. Εχω μηρούς. Αλλά δεν ζητάω ειδική μεταχείριση. Χωράω στα δείγματα. Τα κακά σχόλιά σας δεν με κάνουν να θέλω να αλλάξω το σώμα μου, δεν με κάνουν να θέλω να πω όχι στους σχεδιαστές που ζητούν να είμαι στην επίδειξή τους και σίγουρα δεν θα αλλάξουν την άποψη των σχεδιαστών για εμένα. Αν με θέλουν στο σόου τους θα είμαι σε αυτό. Αν όχι, δεν θα είμαι. Ετσι είναι τα πράγματα».

spl1122202_005.jpg
«Αν δεν σας αρέσει, μην με βλέπετε. Αν δεν είχα το σώμα που έχω, δεν θα είχα την καριέρα που έχω. Μου αρέσει που μπορώ να είμαι σέξι, είμαι περήφανη για αυτό» κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top