Ζ. Μακρυπούλια: Θα γίνει νονά των διδύμων Ρέβη-Τότσικα; ΔΕΙΤΕ τι απαντάει η ίδια

Μιλάει και για το γάμο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζ. Μακρυπούλια: Θα γίνει νονά των διδύμων Ρέβη-Τότσικα; ΔΕΙΤΕ τι απαντάει η ίδια

Για το γάμο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You» η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ απάντησε και στο αν θα γίνει νονά στα δίδυμα παιδιά της κολλητής της, Ρούλας Ρέβη, η οποία γέννησε πριν λίγες ημέρες.

«Αυτό δεν το έχουμε συζητήσει αλλά όταν με κάποιους ανθρώπους δένεσαι, δεν χρειάζεσαι την επισημοποίηση. Κι επειδή έχω βαφτίσει τα παιδιά δύο κολλητών μου, έχω συνειδητοποιήσει πως με αυτήν τη δουλειά δεν μπορείς να είσαι καλή νονά, οπότε δεν το προτείνω...» ανέφερε η ηθοποιός.

Ερωτηθείσα για το αν θα είναι τελικά η Άννα Βίσση κουμπάρα της στο γάμο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η ίδια απάντησε στον δημοσιογράφο: «Αν ρωτάς ό,τι γράφεται θα κάτσουμε εδώ χρόνια!»

zetamakripoulia.jpg

Άλλωστε, η ίδια δεν "καίγεται" να ντυθεί νύφη όπως εξήγησε.

«Μέχρι τα 18 είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, και φεύγοντας από τους γονείς μου άλλαξαν λίγο όλα αυτά στο κεφάλι μου. Τώρα είμαι εντελώς απέναντι. Το θέμα του γάμου δεν με απασχολεί. Το παιδί είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δεν πιστεύω ότι ζούμε σε μια εποχή που αν δεν παντρευτείς μένεις στο ράφι ή είσαι δαχτυλοδεικτούμενη! Ευτυχώς τα έχουμε ξεπεράσει αυτά όλα»

Την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη προσπαθεί να την προφυλάξει με κάθε τρόπο: «Έχω θυσιάσει λίγο την επαφή με τον έξω κόσμο και έχω κλειστεί μέσα σε ένα σπίτι. Έχω μάθει να ζω έτσι πια. Όπως κι όταν ήμουν 17 χρόνων όταν αποφάσισα ότι δεν θα ξαναφάω τηγανητές πατάτες. Πλέον δεν θυμάμαι τη γεύση τους!Δεν υπάρχει καν σαν επιθυμία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top