ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ευρυδίκη εξήγησε το ΛΟΓΟ που χώρισε με τον Κοργιαλά μετά από 12 χρόνια

Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξή της

Για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά μετά από 12 χρόνια σχέσης μίλησε για πρώτη φορά η Ευρυδίκη στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» εξηγώντας μάλιστα και το λόγο που το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η ίδια επιβεβαίωσε τον Ιούλιο τις φήμες περί διαζυγίου ανεβάζοντας το εξής κείμενο: «Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης, έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι».

170715102553_3036.jpg
Αν και δεν της αρέσει να δημοσιοποιεί πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, όπως είπε, ο λόγος που αποφάσισε να ανακοινώσει το χωρισμό της ήταν προκειμένου να αποφευχθεί η παραφιλολογία και να προστατέψει τη ζωή τους και τις οικογένειές τους. "Είδα ότι το πράγμα ξέφευγε και ο καθένας έγραφε ό,τι ήθελε" ανέφερε.

«Με τον Δημήτρη είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε από πέρσι το φθινόπωρο. Ήταν μία κοινή απόφαση και παρότι ξεκινήσαμε τις διαδικασίες του διαζυγίου δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δημοσιοποιήσουμε, ακριβώς γιατί πιστεύαμε ότι δεν αφορούσε κανένα. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, για κάποιο χρονικό διάστημα "συγκατοικούσαμε" κάνοντας και κοινές εμφανίσεις γιατί δε θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα. Αλλά ο καθένας είχε αποφασίσει να τραβήξει το δρόμο του»

020715144643_3719.jpg
Τόνισε βέβαια ότι χώρισαν φιλικά καθώς «ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα και αγαπώ πολύ που μοιραστήκαμε πολλές όμορφες στιγμές κι αυτές κρατάμε. Οι σχέσεις όμως αλλάζουν και οι άνθρωποι πρέπει να προχωρούν».

Όσο για λόγο που τράβηξαν χωριστούς δρόμους; «Γιατί απομακρυνθήκαμε… απλά. Όταν οι άνθρωποι σταματούν να ονειρεύονται παρέα, δεν μοιράζονται τα ίδια θέλω και οι ανάγκες τους αλλάζουν, αποξενώνονται. Όταν συμβαίνει αυτό είναι καλύτερο να χωρίζουν και να κρατάνε τις ωραίες στιγμές που έζησαν. Μόνο έτσι μένει και η αγάπη ζωντανή και αυτό είναι που αξίζει στο τέλος της ημέρας. Τίποτα δεν είναι για πάντα κι εμείς δεν ανήκουμε σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό μας. Χρωστάμε στον εαυτό μας, λοιπόν, ένα χαμόγελο και το όνειρο να ζει ο καθένας όπως ονειρεύεται και να μη συμβιβάζεται».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top