Ντύνεται… βασιλιάς ο Ουίλιαμ – φήμες για παραίτηση της Ελισάβετ!

Πότε αναμένεται να πάρει το στέμμα ο 33χρονος πρίγκιπας

Ντύνεται… βασιλιάς ο Ουίλιαμ – φήμες για παραίτηση της Ελισάβετ!

Ολοταχώς για βασιλιάς πάει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καθώς φήμες αναφέρουν ότι η Ελισάβετ έχει ήδη αποφα��ίσει να παραιτηθεί, έχοντας «σπάσει» ρεκόρ παραμονής στο θρόνο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού «Ok!», που επικαλείται πηγή από το Παλάτι, η βασίλισσα -που προ ημερών έγινε η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, με 63 χρόνια, 7 μήνες και 2 ημέρες στο θρόνο- σκοπεύει να παραδώσει το στέμμα στον 33χρονο εγγονό της, που είναι τρίτος στη σειρά της διαδοχής, πίσω από τον πατέρα του, Κάρολο.

Κατά το δημοσίευμα, η Ελισάβετ θα παραιτηθεί από το θρόνο λίγο πριν γίνει 90 ετών, στις 21 Απριλίου του 2016, ανοίγοντας το δρόμο στον Ουίλιαμ και την Κέιτ να γίνουν το νέο βασιλικό ζευγάρι, κάτι για το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει ο Κάρολος.

Mάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, η τελετή ενθρόνισης θα γίνει στο αβαείο του Ουέστμινστερ, την εκκλησία στην οποία παντρεύτηκαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, ενώ αναμένεται να κοστίσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και για το λόγο αυτό η βασιλική οικογένεια ήδη κάνει… οικονομίες!

kate-middleton-1113.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top