Τρίτη φορά μπαμπάς ο Θάνος Πετρέλης: όλες οι λεπτομέρειες για το νεογέννητο!

Ανήμερα των γενεθλίων της γέννησε η σύζυγός του

Τρίτη φορά μπαμπάς ο Θάνος Πετρέλης: όλες οι λεπτομέρειες για το νεογέννητο!

Τέσσερις είναι πλέον οι γυναίκες στη ζωή του Θάνου Πετρέλη, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο, το πρωί της Δευτέρας, την τρίτη κορούλα τους! Μάλιστα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, με έναν πρωτότυπο και γλυκό τρόπο.

Όπως έμαθε το star.gr, η σύζυγος του Θάνου, Σοφία, γέννησε ανήμερα των γενεθλίων της. Η μπέμπα ήρθε στον κόσμο στις στις 11:45, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων της Αθήνας, με καισαρική τομή και βάρος 2.620 γραμμάρια. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και θα πάρουν εξιτήριο την Παρασκευή!

121.jpg

Ο Θάνος ανακοίνωσε τον ερχομό του πελαργού με φωτογραφία στα social media, στην οποία οι δύο κόρες του, Αγάπη και Σήλια, κρατούν χαρτιά, με ��ην πρώτη να γράφει «μεγαλύτερη» και τη δεύτερη «μικρότερη», που… είχε σβήσει για χάρη της λέξης «μεσαία»!

πετρελης_μωρο.jpg

«Σε μια στιγμή όλα αλλάζουν... New kid in town!», έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής, ο οποίος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό «Hello», ανέφερε: «η μοίρα μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες, οπότε αυτό θα συνεχιστεί! Είμαι ευτυχισμένος, για να πω την αλήθεια. Φίλοι μου έλεγαν να κάνω ένα τρίτο παιδί, για να έρθει και το αγόρι. Επειδή έχω τα δύο κορίτσια, την Αγάπη και τη Σήλια, με τις οποίες είμαι ξετρελαμένος και δέχομαι πολλά χάδια, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, ήμουν 50-50... Όταν έμαθα ότι θα είναι κορίτσι, το επί δύο που είχα σε αγάπη και χάδια, σκέφτηκα ότι θα έρθει επί τρία! Είναι μαγική η σχέση πατέρα και κόρης και το σημαντικό είναι να είναι υγιές το παιδάκι που θα έρθει»!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top