Στο πλευρό των προσφύγων ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς-Δείτε το μήνυμα που στέλνει

Πρωταγωνιστεί σε καμπάνια και ζητά από όλους να βοηθήσουν τους Σύρους

Στο πλευρό των προσφύγων ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς-Δείτε το μήνυμα που στέλνει

​Ενεργό δράση για να προσφέρει μια ανάσα στους κατατρεγμένους πρόσφυγες της Συρίας ανάλεβε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ο 39χρονος Βρετανός ηθοποιός, αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στον «Άμλετ» που ανεβαίνει στο κατάμεστο θέατρο Μπάρμπικαν.

Έτσι λοιπόν, μετά το τέλος της παράστασης και ενώ ο κόσμος είχε σηκωθεί όρθιος και τον καταχειροκροτούσε, ο Κάμπερμπατς επωφελήθηκε της ευκαιρίας για να περάσει το μήνυμα του.

Αφού άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της ��πέναντι στην προσφυγική κρίση, παρουσίασε στους εκατοντάδες θεατές την νέα καμπάνια βοήθειας στους πρόσφυγες.

Μάλιστα ο 39χρονος σταρ δεν έμεινε εκεί, αλλά κάλεσε τον κόσμο να δωρίσει ένα ποσό στους εθελοντές της οργάνωσης "Save The Children" που τους περίμεναν στην έξοδο, διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το ποίημα της Warsan Shire: «Ένας γονιός βάζει τα παιδιά του σε βάρκα, μόνο όταν η θάλασσα είναι ασφαλέστερη από τη στεριά…».

Στη συνέχεια, έγινε και η παρουσίαση της νέας καμπάνιας με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό ο οποίος προλογίζει μια νέα διασκευή του τραγουδιού «Help is coming».

Το τραγούδι συνοδεύτηκε από ένα βίντεο με συγκλονιστικές εικόνες από το δράμα των προσφύγων. Τα έσοδα από τις πωλήσεις στο iTunes θα διατεθούν στον οργανισμό "Save The Children".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top